9

No pirmdienas, 26. aprīļa, tiks atvērta Fischer Slēpošanas centra servisa ēka!

21.04.2021

Servisa ēkas darba laiks būs darba dienās no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00. Sestdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00, savukārt svētdienās servisa ēka būs slēgta.

Apmeklētājiem būs pieejama rollerslēpju un skrituļslidu inventāra noma gan bērniem, gan pieaugušajiem. Cenrādis pieejams šeit.  

Servisa ēkā būs iespēja iegadāties vasaras sporta preces (cepures, somas, zeķes u.c.).

Sadarbībā ar “Fischer Sports Latvia” piedāvāsim apmeklētājiem iegādāties savas rollerslēpes. Pasūtījumu būs iespējams veikt servisa ēkā, izskatot “Fischer Sports” preču katalogu.

Ar 5. maiju sāksies bezmaksas rollerslēpošanas nodarbības kopā ar  treneriem,  (maija mēnesim pieraksts ir pilns). Rollerslēpošanas nodarbības notiks līdz pat septembrim. Par pieteikšanos jūnijam, jūlijam un augustam ziņosim mūsu Facebook lapā un mājas lapā – www.siguldassports.lv. Nodarbības notiek Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.

Ar 15. maiju piedāvāsim skrituļslidošanas apmācības bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem sadarbībā ar sporta klubu “Apex”. Informācija par cenām un pieteikšanos sekos mūsu Facebook lapā un mājas lapā – www.siguldassports.lv.

Tiekamies Fischer Slēpošanas centrā!

x

Nosūtīt ziņu