8

Sakarā ar lielo pieprasījumu, esam izveidojuši papildgrupu nodarbībai - Vispārējā fiziskā sagatavotība bērniem vecumā no 4 līdz 8 gadiem

06.05.2021

Pirmajai nokomplektētajai grupai izmainījām dienu un nodarbības laiku. Nodarbības no ceturtdienas tiek pārceltas uz trešdienas vakaru, plkst. 18:00 - 18:50. Papildgrupa - Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības bērniem vecumā no 4 līdz 8 gadiem notiks Fischer Slēpošanas centrā no šī gada 11. maija.

Papildgrupas nodarbības notiks divas reizes nedēļā otrdienās un ceturtdienās no plkst. 18:30 - 19:20 Fischer Slēpošanas centra teritorijā vai blakus esošajā meža teritorijā.
Nodarbības vadīs pieredzējusi Siguldas Sporta skolas distanču slēpošanas trenere Laura Lapiņa.
Laura prot izveidot kontaktu ar pašiem mazākajiem sportot gribētājiem. Ikdienā strādājot Siguldas Sporta skolā, viņai ir uzticēti paši mazākie distanču slēpotāji vecumā no 8 līdz 10 gadiem, un kā slēpošanas instruktore uzkrājusi pieredzi apmācīt bērnus jau no 4 gadu vecuma. Arī ziemas sezonā pie treneres Lauras, kā distanču slēpošanas instruktores, vecāki veda savus bērnus no dažādām Latvijas pilsētām, sākot ar 4 gadu vecumu, uz individuālajām nodarbībām.
Vispārējā fiziskā sagatavotība ir vispārējās fiziskās attīstības pamatā un svarīga jebkura sporta veida tālākai ievirzei. Būtiski jau agrā vecumā radināt bērnus pie regulāras fiziskās slodzes, turklāt iemācīt to darīt pareizi.
Nodarbībās uzsvars tiks likts uz vieglatlētikas elementiem:
- attīstīsim izturību skrienot stafetes un aktīvi iesaistoties spēlēs;
- trenēsim lokanību un spēku ar un bez inventāra, piemēram, vingrojot uz paklājiņiem;
- trenēsim koordināciju: lecot, skrienot, veļoties un stāvot;
- mācīsimies izjust ritmu un kontrolēt to.
Nodarbības notiks katru otrdienu un ceturtdienu no plkst. 18:30 līdz plkst. 19:20.
Nodarbības cena: 6,00 EUR. Ar Siguldas novada iedzīvotāja identifikācijas karti tiek piešķirta 10% atlaide.
Audzēkņu skaits grupā ir ierobežots, obligāta iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruni 29118847.
Tiekamies aktīvos treniņos Fischer Slēpošanas centrā!
x

Nosūtīt ziņu