3

Fischer slēpošanas centrs uzsāk ziemas sezonu

30.11.2021

Ziema ir beidzot klāt, un naktī sasnigušais sniegs ļauj šodien, 30. novembrī,  atklāt distanču slēpotājiem 1,25 kilometru apli slidsolim, klasikas špūre pagaidām nav, bet paralēli tiks ražots sniegs, kas vēlāk ļaus izveidot arī špūri klasikas slēpotājiem. Servisa ēka šonedēļ darba dienās būs atvērta no plkst. 18.00 līdz 21.00, bet brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 21.00.

Lai spētu pilnvērtīgi darboties gan ziemas, gan vasaras sezonā, un, ņemot vērā, elektrības cenu pieaugumu, ir pārskatītas atsevišķas cenas mūsu pakalpojumiem. Elektrība ir ļoti būtiska izmaksa mūsu sporta bāzē, tā tiek izmantota gan sniega ražošanai, gan trases saldēšanai, gan trases apgaismošanai ziemas un vasaras sezonās.

No šīs ziemas sezonas distanču slēpošanas trases izmantošana pieaugušajiem maksā 3 EUR dienā, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem 2.50 EUR dienā. Regulārajiem slēpotājiem iesakām iegādāties sezonas abonementu, kas pieaugušajiem maksā 60 EUR, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem 50 EUR uz visu 2021./2022. gada ziemas sezonu.

Inventāra nomas un inventāra apkopes cenas ir mainītas nebūtiski, savukārt cenas par instruktoru pakalpojumiem saglabājas iepriekšējās sezonas līmenī.

Plašāk iepazīties ar visām cenām var šeit! 

Arī šogad Siguldas novada pirmskolas izglītības iestāžu audzēkņiem un vispārizglītojošo skolu skolēniem trases izmantošana un inventārs slēpošanai ir bezmaksas.

Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karti, tiek piešķirta 10% atlaide gan distanču trases izmantošanai, gan inventāra nomai.

Sekojam līdzi informācijai par Fischer slēpošanas centra darbību!

x

Nosūtīt ziņu