2

20. janvārī trase nav pieejama individuālai slēpošanai no plkst. 18.00

20.01.2022

Šodien, 20. janvārī, notiek S!-Slēpo 2022 pirmais posms. Reģistrācija no plkst. 17.30 un brīvais starts no plkst. 18.00 līdz 19.30. Trase individuālai slēpošanai šovakar nav pieejama!

Lai nerastos lieka drūzmēšanās, dalībnieku reģistrācija un numuru saņemšana būs organizēta ārā. Brīvais starts nozīmē, ka ikviens var ierasties sev ērtā laikā no plkst. 18.00 līdz 19.30, izņemt dalības numuru, doties uz startu un veikt savu distanci.

Šoreiz treniņsacensībās iztiksim arī bez līdzjutējiem, draugiem vai radiem. Trasē drīkst atrasties tikai sacensību dalībnieki un bērnu pavadošās personas.

Tā kā apbalvošanas nebūs, tad izlozēsim loterijas balvas posma noslēgumā. Tie, kas būs uz vietas, tie saņems balvu uzreiz, pārējie varēs saņemt balvas otrajā posmā vai izņemt Fischer Slēpošanas centrā. Uzvarētājus paziņosim tepat mājas lapā un Facebook ziņā.

Reģistrējoties treniņsacensībām, dalībnieks apliecina, ka tam ir derīgs C19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts. Bērniem no 12 gadu vecuma gadījumos, ja bērnam nav C19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta nepieciešams testēšanas sertifikāts vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu skrīninga testu ar negatīvu rezultātu. Bērni līdz 12 gadu vecumam var piedalīties tādu pieaugušo pavadībā, kuriem ir vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts. Pirmsskolas vecuma bērni sacensībās drīkst piedalīties, ja pirms sacensību norises būs veikts antigēna paštests autorizētas personas un vecāku klātbūtnē, un tas būs negatīvs.

x

Nosūtīt ziņu