2

Noslēdzies “S!-Skate 2022” otrais posms ar vēl nebijušu šķēršļu un veiklības distanci šajās sacensībās

19.08.2022

Ceturtdien, 18.augustā, Fischer slēpošanas centrā notika “S!-Skate 2022” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriāla otrais posms ar šķēršļu un veiklības distanci, kas līdz šim "S!-Skate" sacensībās vēl nebija bijusi.

Otrajā “S!-Skate 2022” sacensību posmā – šķēršļu un veiklības dizstancē kopā startēja teju 100 dalībnieku. Sacensībās piedalijās gan mazi, gan lieli skrituļslidotāji, kas startēja 18 skrituļslidotāju grupās, ņemot vērā vecumu un meistarības līmeni.

“S!-Skate 2022” otrajā posmā meiteņu un sieviešu konkurencē vadībā izvirzījās: Greisa Varslova S6 grupā, Karolaina Druka-Jaunzeme S8 grupā, Alivia Jevsejeva S10 grupā, Daniela Anna Livčāne S12 grupā, Sofija Semjonova S14 grupā, Agate Priedīte S Jaunietes grupā, Irina Grīnberga S Open grupā un Margarita Matvejeva S Elite grupā.

Puišu un vīru konkurencē labākos rezultātus pirmajā posmā uzrādīja: Ernests Grīns V6 grupā, Uladzimir Nekrasau V8 grupā, Mārtiņš Baumanis V10 grupā, Kārlis Lejsstrauts V12 grupā, Dāvids Leonards Siliņš V14 grupā, Sandis Reinsons V Jaunieši grupā, Sandris Šnore V Elite grupā   un Kaspars Siliņš V Open grupā.

Sacensību seriāla otrā posma rezultāti pieejami šeit:  https://bit.ly/3ClkM71  

 

Sacensību seriālu “S!-Skate 2022” organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbibā ar Siguldas novada pašvaldību.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu