Water icon 28

Siguldas Sporta centra peldbaseina un Ūdens atrakciju parka tehniskais pārtraukums

26.06.2019

Peldbaseinā un Ūdens atrakciju parkā tiek plānots ikgadējais tehniskais pārtraukums, kas nepieciešams, lai pilnībā, kā to paredz Ministru kabineta noteikumi, nomainītu peldbaseina sistēmās ūdeni, kā arī veiktu nelielus remontdarbus. Tehniskā pārtraukuma laikā būs slēgta arī sporta centra kafejnīca “Eklers”.

Ūdens atrakciju parks būs slēgts no 23.jūnija līdz 5.jūlijam (ieskaitot), bet mazais un lielais peldbaseins būs slēgts no 23.jūnija līdz 10.jūlijam (ieskaitot). 

Siguldas Sporta centrā turpinās darboties Spēka zāle, Vingruma zāle, TRX zāle un grupu nodarbības. Tehniskā pārtraukuma laikā Ūdens atrakciju parkā un peldbaseinu zonā tiks veikta  pirts lāvu atjaunošana, flīžu un stikla virsmu ģenerāltīrīšana, ģērbtuvju un dušu zonu ģenerāltīrīšana, peldbaseina inženiertehnisko sistēmu pārbaude un citi remontdarbi, kuri ietilpst garantijas ietvaros un ko veiks pilnsabiedrība „Monum M” par saviem līdzekļiem.

Plānots, ka Ūdens atrakciju parks pēc tehniskā pārtraukuma durvis vērs apmeklētājiem 6.jūlijā, bet mazais un lielais peldbaseins 11.jūlijā. 

x

Nosūtīt ziņu