Water icon 28

13.aprīlī tiks atvērta iepriekšējā reģistrācija uz Siguldas Sporta centra nodarbībām

12.04.2017

Rītdien, 13.aprīlī no plkst.8.00 līdz 22.00 tiks atvērta iepriekšējā reģistrācija uz Siguldas Sporta centra peldbaseinu, ūdens atrakciju parku, trenažieru zāli un fitnesa nodarbībām. Aicinām jūs zvanīt pa tālruņiem 25448860 vai 67973111, lai pieteiktu sev vēlamo Sporta centra apmeklējuma laiku.

Lūdzu ievērot, ka rezervācija zūd, ja rezervētājs uz nodarbību neierodas 15 minūšu laikā pirms sava pieteiktā apmeklējuma sākuma. Rezervācijas pa tālruni būs pieejamas visu aprīli un plānots, bet no maija centra apmeklētājiem būs iespēja rezervēt treniņu laikus arī elektroniski.
Siguldas Sporta centrs darbu sāks sestdien, 15.aprīlī un visas Lieldienu brīvdienas būs atvērts apmeklētājiem no plkst.8.00 līdz 22.00.

Sporta centrs nodrošinās kvalitatīvas un daudzpusīgas sporta nodarbības dažādām apmeklētāju gaumēm. Pieejams 25 metrus garš peldbaseins ar četriem celiņiem, kā arī speciāls bērnu peldētapmācības baseins 80 cm dziļumā. Ūdens atrakciju un atpūtas zonā izvietots bērnu ūdens atrakciju baseins, ūdens slīdrenes 40 metru garumā, kā arī hidromasāžas un aukstā ūdens baseini.

Iedzīvotājiem būs pieejama sausā un mitrā sauna, tvaika un infrasarkanā pirts, kā arī hidromasāžas dušas. Multifunkcionālajā sporta zālē būs iespēja trenēties un rīkot sacensības basketbolā, volejbolā, futbolā, badmintonā un citos sporta veidos. Otrajā stāvā izbūvētajās zālēs ir pieejami vairāk nekā 30 modernu un kvalitatīvu trenažieru veidu spēka treniņiem, kā arī divas fitnesa zāles. Vieglatlētikas treniņiem sporta kompleksā ir izbūvēts 100 metrus garš skrejceliņš ar tāllēkšanas sektoru.

Siguldas Sporta centrā ir pieejamas dažādas atlaižu programmas bērniem, skolēniem, studentiem, senioriem, daudzbērnu ģimenēm un Siguldas novada iedzīvotājiem ar ID kartēm līdz pat 20%.

Lūdzu, sekojiet informācijai mūsu Facebook profilā un uz tikšanos aizraujošās sportiskās aktivitātēs jaunajā Siguldas Sporta centrā!

x

Nosūtīt ziņu