Water icon 28

4.maijā Siguldas Sporta Centra viesiem būs iespēja doties ēkas apskates ekskursijās

03.05.2017

Ekskursiju laikā ikkatrs varēs iepazīties ar jauno sporta objektu un tajā pieejamajiem pakalpojumiem. Aptuveni 20 minūšu garās ekskursijas tiks organizētas sākot no plkst.12.30, un pēc apmeklētāju pieprasījuma ilgs līdz pat plkst.16.00. Interesenti, kuri vēlēsies doties ekskursijās, no plkst.12.30 tiks gaidīti pirmā stāva vestibilā pie klientu menedžeriem.

Ikdienā peldbaseina, ūdens atrakciju un atpūtas parka zona klātienē ir pieejama tikai apmeklētājiem, bet ekskursiju laikā būs iespēja ielūkoties arī tiem, kuri vēl nav izmēģinājuši jauno piedāvājumu. Ūdens atrakciju un atpūtas parkā varēs aplūkot hidromasāžas un aukstā ūdens baseinus, sauso un mitro pirti, tvaika pirts un infrasarkanā pirts, kā arī hidromasāžas dušas un ūdens slīdrenes 40 metru garumā. Savukārt peldbaseina zonā būs redzams 25 metrus garais peldbaseins ar četriem celiņiem, kā arī bērnu peldētapmācības baseins 80 centimetru dziļumā un somu pirts.

Interesenti varēs aplūkot arī multifunkcionālo sporta zāli, kurā ir iespēja trenēties un rīkot sacensības basketbolā, volejbolā, futbolā, badmintonā un citos sporta veidos. Zālē ir izbīdāmās tribīnes ar 200 sēdvietām un vēl papildu skatītāju vietas iespējams izvietot otrā stāva galerijās, kas sporta centrā ļauj pulcēt vairāk apmeklētājus, rīkojot lielāka mēroga sacensības.

Otrajā stāvā būs iespējams aplūkot vingruma jeb fitnesa nodarbību zāli, kā arī spēka jeb trenažieru zāli, kurā ir pieejami vairāk nekā 30 trenažieru veidu spēka treniņiem. Tāpat tiks sniegta iepēja ieskatīties profesionālajiem sportistiem iekārtotajā smagatlētikas – svarcelšanas zālē un vieglatlētikas treniņiem paredzētajā kompleksa daļā, kur izbūvēts 100 metrus garš, starptautiskās vieglatlētikas federācijas standartiem atbilstošs sintētisks skrejceļš ar sešiem celiņiem un speciālu sporta grīdas segumu, lai nodrošinātu sportistiem tik nepieciešamo treniņu bāzi iekštelpās visu cauru gadu.

Visi ekskursiju dalībnieki saņems pārsteiguma dāvaniņas: bērni – peldcepurītes, bet pieaugušie – baseina čības.

x

Nosūtīt ziņu