Water icon 28

No 15.maija tiks atvērta Spēka zāle

14.05.2020

Siguldas Sporta centra Spēka zāles apmeklētājiem būs jārēķinās ar vairākām izmaiņām apmeklējumu ierastajā kārtībā, tomēr ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, sporta bāzes izstrādātos noteikumus un piesardzību, būs iespēja atsākt regulārus treniņus Siguldas Sporta centra Spēka zālē. Lūdzam iepazīties ar papildinājumiem iekšējās kārtības noteikumos no šī gada 15.maija līdz nākamajam MK lēmumam, sakarā ar ārkārtas stāvokli valstī.

Siguldas Sporta centra Spēka zāle, sākot ar 2020.gada 15.maiju un līdz 2020.gada 9.jūnijam, darbojas ievērojot visas ārkārtas situācijas noteiktās prasības, lai mazinātu inficēšanās risku, ievērotu valstī noteiktās sociālās distancēšanās pasākumus un ierobežotu COVID-19 izplatību. Spēka zālē vienlaicīgi var atrasties 24 cilvēki, ievērojot 2 metru distanci vienam no otra. Cilvēku skaits telpās tiek patstāvīgi uzraudzīts, bet ikvienam mūsu klientam, ja jūtieties apdraudēti vai nevēlaties radīt riskus sev un apkārtējiem apmeklētājiem, tiks jebkura veida abonementi apturēti līdz 9.jūnijam.

 

  1. Neapmeklējiet Siguldas Sporta centru, ja jūtaties slikti vai jums ir kādi no saslimšanas simptomiem: paaugstināta temperatūra, klepus, apgrūtināta elpošana. Šādos gadījumos nekavējoties meklējiet palīdzību un izpildiet Veselības ministrijas norādījumus, kurus varat atrast vm.gov.lv.
  2. Spēka zāles darba laiks darba dienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 21.00, bet brīvdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00.
  3. Spēka zāli drīkst apmeklēt tikai klients, kurš ir iepriekš veicis iepriekšēju apmeklējuma rezervāciju, zvanot uz tālruni 25448860 vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu ssc@siguldassports.lv.
  4. Viena Spēka zāles apmeklējuma laiks tiek noteikts ne vairāk kā 2 (divas) stundas un apmeklējuma laiki, uz kuriem ir veicama rezervācija:
    • Darba dienās plkst. 9.00 / 11.00 / 13.00 / 15.00 / 17.00 / 19.00,
    • Brīvdienās plkst. 10.00 / 12.00 / 14.00 / 16.00.
  5. Ierodoties Siguldas Sporta centrā, ja klientam nav līdzi aizpildīta apliecinājuma veidlapa (apliecinājuma veidlapa atrodas mājas lapā www.siguldassports.lv/), viņš to aizpilda uz vietas. Apliecinājuma veidlapa ir jāaizpilda tikai vienu reizi.
  6. Apmeklējot Spēka zāli, klientam ir jāpievērš pastiprināta uzmanība personīgās higiēnas jautājumiem un savas darbības zonas dezinfekcijai (roku dezinfekcija pie ieejas zālē un Siguldas Sporta centrā, inventāra apstrāde ar dezinfekcijas līdzekli un salvetēm pirms un pēc vingrojuma izpildes uz konkrētās inventāra).
  7. Siguldas Sporta centra jebkurā no telpām ir jāievēro 2 metru distance, tajā skaitā izpildot vingrinājumus Spēka zālē.
  8. Ierodoties uz Spēka zāli aicinām jau atbilstoši saģērbties treniņam, lai būtu jāpārvelk tikai apavi uz vietas. Pārvelkot apavus tam norādītājā vietā, ievērot 2 metru distanci. Nepieciešamības gadījumā ir pieejamas ģērbtuves un dušas, kuru telpās ir jāievēro 2 metru distance un nedrīkst būt vairāk kā 5 (piecas) personas, bet maksimālais laiks nedrīkst pārsniegt 15 (piecpadsmit) minūtes.
  9. Uz Spēka zāli var nākt tikai no 16 (sešpadsmit) gadu vecuma.
  10. Spēka zālē treniņa laikā kā apakš paklāju neizmantojam dvieli vai citus materiālus, ar kuriem varam radīt papildus riskus paši sev un citiem apkārtējiem apmeklētājiem. Dvieli izmantot tikai, lai noslaucītu sviedrus pēc vingrinājuma, un to nedrīkst novietot uz citu trenažieru virsmām.Maksājumu veikšanai pēc iespējas izvēlēties bezskaidras naudas norēķinu veidus.
  11. Uzturēšanās Siguldas Sporta centra telpās, ja netiek apmeklēta Spēka zāle, ir aizliegta. Izņēmums ir Sporta diagnostikas klienti saskaņā ar iepriekšēju pierakstu vai grupu nodarbības, tiklīdz tās tiek atvērtas.
  12. Klientam ir jāievēro visi speciālie grīdas marķējumi un zīmes, kas izvietotas sporta centra ēkā, lai regulētu klientu plūsmu un palīdzētu ievērot nepieciešamo distanci starp apmeklētājiem.

Siguldas Sporta centrs ar vislielāko atbildību izturas pret ikvienu no mūsu klientiem un pret valstī noteiktajiem ierobežojumiem, tāpēc aicinām arī mūsu klientus būt atbildīgiem un ievērot drošu vidi un bez aizrādījumiem sekot līdzi noteikumiem. Visu virsmu dezinfekciju veicam gan dienas laikā, gan nakts uzkopšanas stundās. Konstatējot kādu no riskiem vai noteikumu neievērošanu, Siguldas Sporta centra darbinieki patur tiesības liegt klientam apmeklēt Spēka zāli vai arī pārtraukt apmeklējumu.

  Sporto atbildīgi!

 

Noteikumi izstrādāti saskaņā ar 2020.gada 7.maija “Grozījumiem Ministru kabineta 2020. gada 12. marta rīkojumā Nr. 103  "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" un IZM izstrādātām vadlīnijām “Par fiziskajām aktivitātēm, pulcējoties sporta norišu vietās ārkārtējās situācijas laikā no 2020.gada 12.maija” un paredzēti SIA “Siguldas Sporta Serviss” Siguldas Sporta centra apmeklētājiem.

x

Nosūtīt ziņu