Water icon 28

Izmaiņas Siguldas Sporta centra darbībā no 17. oktobra

14.10.2020

Cienījamie Siguldas Sporta centra apmeklētāji, līdz 16.oktobrim strādājam kā līdz šim, ievērojot gan roku dezinfekciju, gan 2 metru distanci vienam no otra. No 17. oktobra līdz 6. novembrim, saskaņā ar MK noteiktajiem ierobežojumiem, būs vairākas izmaiņas mūsu darbībā.

No 17. oktobra līdz 6. novembrim, saskaņā ar MK noteiktajiem ierobežojumiem, būs vairākas izmaiņas mūsu darbībā:

  1. Grupu nodarbības peldbaseinā tiks atceltas. Aicinām visus apmeklēt mūsu peldbaseinu individuāli, lai turpinātu uzlabot peldēšanas prasmes vai pieteikt individuālu peldētapmācību pie mūsu treneriem. Līdz piektdienai publicēsim pieejamos laikus individuālajām nodarbībām pie visiem mūsu peldēšanas treneriem.
  2. Daļa no Vingruma un TRX zāles grupu nodarbībām notiks ārā pie stadiona svaiga gaisā, kur būs speciāli iekārtotā vingrošanas zona. Nākot uz šīm nodarbībām, nebūs pieejamas koplietošanas ģērbtuves, tāpēc vēlams saģērbties atbilstoši laika apstākļiem. Šo piektdien publicēsim plānoto āra grupu nodarbību grafiku. Savukārt tie, kuri nevēlēsies trenēties grupās un āra apstākļos, piedāvāsim brīvos treneru laikus individuālām nodarbībām iekštelpās - Vingruma zālē, TRX zālē un skrejceliņā.
  3. Visi Peldētapmācības skolas un grupu nodarbību abonementi līdz ierobežojumu atcelšanai tiks iesaldēti.
  4. Individuālie apmeklējumi Siguldas Sporta centrā gan peldbaseinā, gan Spēka zālē, gan sporta zālē, kā arī Ūdens atrakciju parkā notiks kā līdz šim, veicot iepriekšēju apmeklējuma rezervāciju pa tālruni 25448860 vai sūtot e-pastu uz ssc@siguldassports.lv.
  5. Ierodoties uz apmeklējumu Siguldas Sporta diagnostikā, sejas un mutes aizsegs ir obligāts.

Mēs rekomendējam, uzturoties Siguldas Sporta centra klientu apkalpošanas zonā un 1. stāva vestibilā, lietot mutes un deguna aizsegus, kā arī dezinficēt rokas ienākot sporta centrā un pārvietojoties starp zonām, un, protams, ievērot 2 metru distanci visur, kur vien tas ir iespējams.

Sporto atbildīgi!

x

Nosūtīt ziņu