Water icon 28

Informējam apmeklētājus par atsevišķām cenu izmaiņām no 15. jūlija

09.07.2021

Informējam mūsu apmeklētājus par atsevišķām cenu izmaiņām, kas stāsies spēkā Siguldas Sporta centrā no šī gada 15. jūlija. Cenu izmaiņas saistītas ar nodokļu izmaiņām, kas stājās spēkā no šī gada 1. jūlija, kā arī apzinot aktuālo tirgus situāciju nozarē.

  • Apmeklējot grupu nodarbības iekštelpās, apmeklētājam turpmāk būs jāmaksā 9.00 EUR, ar Siguldas novada identifikācijas karti tiek piešķirta 10% atlaide un cena būs 8.10 EUR. Tām grupu nodarbībām, kuras notiek ārtelpās tiks piemērota pazemināta cena – 8.00 EUR, jo apmeklētājam, valstī noteiktu ierobežojumu dēļ, nav iespēja izmantot ģērbtuves un dušas. Arī āra grupu nodarbībām ar Siguldas novada identifikācijas karti tiek piešķirta 10% atlaide un cena būs 7.20 EUR. Tiem apmeklētājiem, kuriem ir iesaldēti grupu nodarbību abonementi, būs iespēja tos izmantot, nepiemaksājot grupu nodarbību cenu starpību. Personālais treniņš Vingruma zālē turpmāk izmaksās 1 personai – 25.00 EUR, 2 personām – 30.00 EUR, bet 3 personām – 36.00 EUR.
  • Spēka zālē personālajam treniņam cena arī turpmāk paliks līdzšinējā – 16.00 EUR, bet tiks samazināts treniņa laiks no 90 minūtēm uz 60 minūtēm. Treniņa kvalitāti tas neietekmēs, jo pirmajās nodarbībās treneris apmācīs, kā pareizi iesildīties pirms treniņa un atsildīties pēc treniņa, lai tālāk apmeklētājs to varētu veikt patstāvīgi. Tādejādi personālā treniņa laiks tiks izmantots pilnvērtīgi virzībai uz mērķi, kādu klients kopā ar treneri būs izvirzījuši.
  • Siguldas Sporta centra Sporta diagnostikā ir precizēts piedāvājums tiem apmeklētājiem, kuri regulāri izmanto ārstniecisko vingrošanu. Individuālā ārstnieciskā vingrošanām bērniem līdz 16 gadiem (4 reizes 30 dienu laikā) izmaksās 62.00 EUR, savukārt pieaugušajiem (4 reizes 30 dienu laikā) – 70.00 EUR. Šajā gadījumā nav mainīta cena, bet mainīts abonementu formāts un apmeklējumu biežums, balstoties uz novērotajiem klientu ieradumiem un nepieciešamo apmeklējumu biežumu.

Aktuālā informācija par nodarbību norises laikiem un izmaiņām tiek publicēta mūsu mājas lapā – www.siguldassports.lv, kā arī mūsu Facebook profilā.

Sekojiet mums un sportiskais gars būs ar jums!

x

Nosūtīt ziņu