Water icon 28

Lieliska ziņa tiem, kuri ilgojas pēc grupu nodarbībām iekštelpās!

09.07.2021

Sākot ar 15. jūliju, piedāvāsim iekštelpās grupu nodarbību Pilates kopā ar treneri Faniju Šitcu otrdienu un ceturtdienu vakaros plkst. 18.30. Sākot ar 2. augustu piedāvāsim lielajā peldbaseinā grupu nodarbību Ūdens aerobika kopā ar treneri Anitu Baumani pirmdienu un trešdienu vakaros plkst. 18.30.

  • Nodarbībās drīkstēs piedalīties personas ar digitālo Covid-19 sertifikātu sertifikātu. Kā arī nodarbībās ir ierobežots cilvēku skaits. Aicinām pieteikties nodarbībām jau tagad, zvanot pa tālruni 25448860.
  • Grupu nodarbības iekštelpās cena ir 9.00 EUR, ar Siguldas novada identifikācijas karti tiek piešķirta 10% atlaide.
Baudīsim arī turpmāk šo karsto vasaru āra nodarbībās. Arī jūlija un augusta mēnesī turpināsies āra grupu nodarbības gan pie treneres Fanijas Šitcas, gan pie treneres Anitas Baumanes. Āra nodarbību grafiks redzamas šeit -  https://bit.ly/3nTyV1r.
Atgādinām, ka digitālo Covid-19 sertifikātu sertifikātu var iegūt personas:
1) vecumā no 12 gadiem, kuriem ir COVID19 vakcinācijas sertifikāts, kas apliecina, ka personai ir noslēgts vakcinācijas cikls;
2) vecumā no 12 gadiem, kuriem ir COVID19 pārslimošanas sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir pārslimojusi Covid-19 infekciju;
3) vecumā no 12 gadiem, kuriem ir pēdējo 48h laikā veikts negatīvs Covid-19 tests (pieaugušajiem testēšanu bez maksas valsts nodrošinās līdz š.g. 1. augustam, bet bērniem no 12 līdz 17 gadiem līdz 1. septembrim).
Ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda QR kods un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). QR kodu iespējams lejuplādēt savā tālrunī vai izdrukāt no mājas lapas: https://covid19sertifikats.lv/ .
Tiekamies Siguldas Sporta centrā, lai kopā pavadītu aktīvu vasaru!
x

Nosūtīt ziņu