Water icon 28

Pie Siguldas Sporta centra atvērta publiskā slidotava un slidu noma

23.01.2019

Pateicoties ziemai atbilstošiem laika apstākļiem, no 22. janvāra atkal ir atklāta publiskā slidotava un slidu noma. Kopš aizvadītās nedēļas slidotavas sagatavošanas darbus veica Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar brīvprātīgajiem novadniekiem un Siguldas Sporta servisu.

Slidotava ir izveidota uz 250 metrus garā stadiona skrejceliņa, tā ir apskaņota un apgaismota, ļaujot baudīt slidošanu mūzikas pavadībā gan diennakts gaišajā, gan tumšajā laikā. Šobrīd stadiona apļa vidū notiek hokeja laukuma sagatavošanas darbi.

Slidotavas un slidu nomas darba laiks ir no plkst.12.00 līdz 22.00, lai nakts un rīta stundās var veikt slidotavas atjaunošanas un uzturēšanas darbus. Slidotavas izmantošana ir bez maksas.

Nomā ir pieejamas hokeja slidas no 35 līdz 47 izmēram. Slidu nomas cenas:

  • pieaugušajiem viena stunda 4 eiro;
  • pieaugušajiem divas stundas 5 eiro;
  • skolēniem, studentiem, pensionāriem viena stunda 2.50 eiro;
  • skolēniem, studentiem, pensionāriem divas stundas 3.50 eiro.

Nomā ir pieejams arī slidotapmācības palīglīdzeklis “Pingvīns”, nomas cena stundā – 3 eiro. Lai iznomātu slidas nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu. Ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti visiem slidu nomas pakalpojumiem pieejama 10% atlaide.

Publiskā slidotava ik gadu tiek veidota ar mērķi un rūpēm par kvalitatīvas vides nodrošināšanu un aktīvās atpūtas iespējam Siguldas novadniekiem un viņu ģimenēm.

x

Nosūtīt ziņu