Water icon 28

Speciālisti

Linda Līce

Linda Līce

Sertificēta fizioterapeite

Linda ir sertificēta fizioterapeite, absolvējusi Rīgas Stradiņa universitātes Rehabilitācijas fakultāti, iegūstot fizioterapeita kvalifikāciju, kā arī ieguvusi maģistra grādu veselības aprūpē ar fizioterapeita kvalifikāciju. Iegūta deviņu gadu pieredze strādājot par fizioterapeitu dažādās Latvijas veselības iestādēs. Papildus ieguvusi izglītību - ortopēdiskajā manuālajā terapijā fizioterapeitiem Physio-Akademie Vācijā, medicīniskajā treniņterapijā, kinezioloģisko teipu basic un advance kursos, kā arī iegūta klasiskās masāžas apliecība un slinga terapijas sertifikāts. 

U.c. dažādi tālāk izglītības semināri fizioterapeitiem (LFA, RSU un citu organizāciju veidotie semināri/kursi)  starptautiskos kongresos, semināros, kā arī  tiek rīkotas un vadītas informatīvās lekcijas un ārstnieciskās vingrošanas Siguldas novada iedzīvotājiem.

Darba pieredze rehabilitācijā kopš 2010.gada neiroloģijā, ortopēdijā - traumatoloģijā, sporta medicīnā (riteņbraukšana, vieglatlētika, volejbols, badmintons, slēpošana u.c).

 

x

Nosūtīt ziņu