17

Ģimeņu dienas Siguldas Pilsētas trasē!

12.12.2023

No 2023. gada 16.decembra līdz 2024.gada 7.janvārim, četras nedēļas nogales aicinām uz Ģimenes dienām Siguldas Pilsētas trasē. Ziemassvētku laiks mudina sev atgādināt par būtisko, tai skaitā veselību un ģimeniski kopā pavadīto laiku ar saviem mīļajiem. Viena no lieliskām kombinācijām kā šo apvienot, ir brīvdienas pavadīt slēpojot vai snovojot Siguldas Pilsētas trasē ar ziemīgu Gaujas senielejas ainavu.

Siguldas Pilsētas trase svētku laikā piedāvā īpašu akciju ģimenēm, lai svētku laiku ģimenes pavadītu aktīvi un kopā. Akcijas dienās ģimenēm piešķirsim 20% atlaidi pacēlāja izmantošanai. Atlaidi var iegūt iegādājoties pacēlāja biļeti - vecāks un bērns vai bērni, abi vecāki un bērns vai bērni. Vecākiem ar trīs un vairāk bērniem ģimenē nepieciešams uzrādīt 3+ ģimenes karti. Apmeklētājiem ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karti, tiek piešķirta lielākā atlaide – 20%. Atlaides nesummējas.

Pēc aktīvi pavadīta laika, par īpaši omulīgu un siltu atmosfēru parūpēsies kafejnīca “Finišs” ar gardiem dzērieniem un ēdieniem.

Ja slēpošanas vai snovborda iemaņas esi sācis apgūt pavisam nesen, mūsu instruktori palīdzēs tās nostiprināt, lai jau pašā sākumā uz slēpēm vai snovborda dēļa justos droši. Pieejama arī inventāra noma, mazākajiem slēpotājiem zābaki no 26.izmēra, snovotājiem no 37.izmēra.

Pavadi šo ziemīgo svētku laiku aktīvi! Gaidām Tevi Siguldas Pilsētas trasē!

x

Nosūtīt ziņu