16

“Siguldas Kauss 2024” tiek atcelts, tā vietā – Amatieru Kauss 1.martā

26.02.2024

Pavasarīgie laika apstākļi šogad ir pārsteiguši neparasti agri un, diemžēl, ikgadējais un tradīcijām bagātais “Siguldas Kauss 2024”, kas bija paredzēts no šī gada 29.februāra līdz 2.martam tiek atcelts. Lietus un siltais laiks ir ietekmējis sniega daudzumu un kvalitāti un padarījis trasi nepiemērotu tradicionālajam sacensību formātam, kā arī nedrošāku mazākajiem un vecākajiem sacensību dalībniekiem. Taču, lai sezonas noslēgums neietu secen, tiek rīkots Amatieru Kauss š.g. 1.marta vakarā un Après-ski sezonas noslēguma ballīte sadarbībā ar kafejnīcu “Finisš”.

“Siguldas Kauss” ir tradicionālas sacensības, kuras šogad svinētu 55 gadu jubileju, tādā veidā atzīmējot sezonas noslēgumu Siguldas Pilsētas trasē. Tās parasti kopā pulcē gan mazākos, gan pieredzējušākos dalībniekus vairākās paaudzēs. “Siguldas Kauss” ir ne tikai sacensības, bet arī tradīcijas, godinot kalna Karali un Karalieni, braucot ikgadējo parādes bracienu un vakarā lustējot Apres-ski ballītē.

Siguldas Pilsētas trases administrācija un sacensību organizatori ļoti cer uz tikšanos Siguldas Kausa ietvaros nākamajā ziemas sezonā. Ar visiem tiem dalībniekiem, kuri jau bija paguvuši pieteikties uz Siguldas kauss 2024 un veikuši dalības apmaksu, organizatori šajā nedēļā sazināsies un vienosies par dalības maksas atgriešanu.

Sacensību organizatori ir ļoti pateicīgi visiem Siguldas Kauss 2024 atbalstītājiem un sadarbības partneriem un cer uz sadarbības turpināšanos 2025. gadā.

Bet 2023./2024. gada ziemas sezonu noslēgsim ar Amatieru Kausu – sacensībām, kas nav domātas sīvai sāncensībai, bet vairāk kopā būšanai un atvadām no ziemas sezonas. Ņemot vērā sniega kvalitāti, sacensībās varēs piedalīties ierobežotas vecuma grupas: bērni no 12 – 16 gadiem, jaunieši un pieaugušie no 17 – 40 gadiem un 41 gads un vecāki. Sacensību nolikums tiks publicēts 27.februārī www.siguldassports.lv un Facebook profilā. Sekojiet informācijai!

Reģistrēties sacensībām varēs sacensību dienā no plkst.17.00 Siguldas Pilsētas trases kasē. Dalības maksa – EUR 5.00, ar Siguldas identifikācijas karti -10% atlaide.

Sezonas noslēgumu līksmāku darīs kafejnīca “Finišs” ar gardiem ēdieniem un dzērieniem, kā arī lustīgu un muzikālu atmosfēru. Būs arī konkursi un balvas. Tiekamies Siguldas Pilsētas trasē!

x

Nosūtīt ziņu