19

Amatieru Kauss jau šo piektdien

27.02.2024

Lai arī pavasarīgais laiks ir atņēmis iespēju rīkot ikgadējo Siguldas Kausu, mēs nemetam plinti krūmos, un, kā sezonas noslēgumu organizējam Amatieru Kausu. Amatieru kauss ir Siguldas Pilsētas trases sezonas noslēguma sacensības, kas tiek organizētas Siguldas kauss 2024 vietā. Sacensības ir domātas amatieriem un lietpratējiem un tajās var piedalīties visi sākot no 12.g. vecuma.

Sacensības norisināsies brīvā atmosfērā, kur ikvienu dalībnieku aicinām ar skaistu braucienu noslēgt Siguldas Pilsētas trases sezonu. Dalība sacensībās ir atklāta, var piedalīties visi interesenti jebkurā vecumā (atbilstoši sacensību vecuma grupām), kas apguvuši kalnu slēpošanas iemaņas un trasi var veikt patstāvīgi. Sacensību organizatori iedrošina piedalīties gan sportistus, gan amatierus. 

Amatieru Kausa laikā būs konkurss, kafejnīca "Finišs" būs parūpējušies par gardiem ēdieniem un dzērieniem, vakara garumā DJ rūpēsies par mūziku un noslēgumā Après-ski ballīte.

Reģistrēties Amatieru kausam var uz vietas Siguldas Pilsētas trases kasē š.g. 1. martā no plkst. 17.00 līdz 17.45.

Dalības maksa visām vecuma grupām ir EUR 8.00, ar Siguldiešu ID karti 10% atlaide.

!Reģistrācija pēc norādītajiem reģistrācijas termiņiem netiks pieļauta.

Sacensību grupas:

Bērni no 12 līdz 16 gadu vecumam

2011.-2008. gados dzimušie

17 līdz 40 gadi

2007.-1984. gados dzimušie

41 gadi +

1983. un vecāki

Lietpratēji 12 līdz16 gadu vecumam

2011-2008. gadā dzimušie

Lietpratēji 17 līdz 40 gadi

2007.-1984. gados dzimušie

Lietpratēji 41 gadi +

1983. un vecāki

Snovbords SV**

2011. gadā dzimušie un vecāki

*Grupa tiek izveidota, ja tajā pieteikušies vismaz 3 dalībnieki. Ja pieteicies mazāks skaits dalībnieku, tad tiesnešu kolēģijai ir tiesības lemt par grupu apvienošanu, tos pievienojot tuvākajai atbilstošajai grupai.

** Dalība sacensībās tikai ar mīkstajiem dēļiem.

!!!Dalībnieki, kuri ir trenējušies sporta skolās kalnu slēpošanā, vai piedalās Latvijas Slēpošanas Savienības rīkotajās sacensībās, var reģistrēties tikai lietpratēju grupā. Dalībnieku piederību atbilstošajai grupai izskata un pārbauda sacensību galvenais tiesnesis. Tiesneša lēmums par grupas maiņu dalībniekam tiek paziņots pirms numuru izdales!!!

Paldies mūsu sacensību sadarbības partneriem un atbalstītājiem!

Latvijas Slēpošanas federācija, Slēpošanas un snovborda skola “SkiFox”, Kafejnīca “Finišs” (Kungu Rija), Fans Prosport, Skrīveru saldumi, RedBull, Smart Coffee Roastery, Dabas Laboratorija, Smalkais Muslis, Nutriboom, Latgranula, Maiznīca “Flora”

 

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

amatieru_kauss.png (1,87 MB)

x

Nosūtīt ziņu