3

Aizvadīts pirmais “S!-Skate” posms

24.05.2019

Ceturtdien, 23.maijā, Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts pirmais “S!-Skate” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību posms, kurā startēja teju 90 dalībnieki dažādās vecuma grupās.

1.posmā tika dots brīvais starts ar kontrollaiku. Mazākie S-6 un S-8 grupas dalībnieki startēja plkst. 18.30, no V-6 un V-8 grupām plkst. 18.45 un skrituļoja 10 minūtes 200 metru stadiona aplī. Rollerslēpotāji no SV-Open un SV-Open Junioru grupas startēja 18.30, bet visām pārējām skrituļslidošanas grupām tika dots brīvais starts no plkst. 19.30 līdz 20.00.

Pēc pirmā “S!-Skate” sacensību seriāla posma līderi savās vecuma grupās ir Marta Garā S-Elite grupā, Anete Čibala S-Open grupā, Maija Ciagune S-6 grupā, Nikola Grīnberga S-8 grupā, Katrīna Krūmiņa S-10 grupā, Tīna Sofija Sniķere S-12 grupā, Eleonora Dombrovska S-12 Open grupā, Ance Kucina S-14 grupā, Elza Saļņikova S-14 Open grupā, Agate Priedīte S-16 grupā, Krista Prūse S-16 Open grupā un Antra Zemīte S-40 grupā. Vīru konkurencē labākos rezultātus uzrādīja Lauris Bitenieks V-Elite grupā, Sandis Reinsons V- Junioru grupā, Dāvis Mintiks V-Open grupā, Edgars Bernārs V-Open R grupā, Ģirts Blūms V-6 grupā, Jānis Rupeiks-Roķis V-8 grupā, Ričards Liepiņš V-10 grupā, Gustavs Vācietis V-12 grupā, Gustavs Gritāns V-12 Open grupā, Lukass Pušņins V-14 grupā, Uldis Ozols V-14 Open grupā, Artūrs Andris Miglinieks V-16 grupā, Armands Eglītis V-16 Open grupā un Pēteris Pētersons V-40 grupā.

Kopējie sacensību rezultāti pieejami šeit.

Foto galerija pieejama šeit.

Kopumā šogad paredzēti trīs “S!-Skate” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriāla posmi, otrais posms paredzēts 20.jūnijā un trešais posms 29.augustā. Otrajā posmā, kas paredzēts 20.jūnijā, tiks dots intervāla starts, kā arī tiks noskaidroti absolūti ātrākā 200m un 1,2km apļa laika uzrādītāji vīriešiem un sievietēm, kas tiks apbalvoti ar īpašām balvām.

Sacensību seriālu “S!-Skate” organizē sporta klubs “Apex” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Fischer Slēpošanas centru. Sacensības atbalsta – “Fischer Latvia”, Biedrība “A2”, AS “Hanzas maiznīca”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, Sigulda adventures, SIA “StarKite”, SIA “Siguldas saldējums”, Veikals “X Sports”, Piedzīvojumu parks “Mežakaķis” un apvienība “Dabas laboratorija”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu