9

Notiks “S!-Velo” sacensību seriāla otrais posms

12.08.2019

Ceturtdien, 15.augustā, no plkst. 18.00 līdz 19.30 Fischer Slēpošanas centrā tiks dots starts “S!-Velo” sacensību seriāla otrajam posmam. Sacensību seriāls norisināsies trīs posmos. Trešais sacensību seriāla posms paredzēts 12.septembrī. “S!-Velo” sacensību seriāla pirmajā posmā piedalījās teju 200 dalībnieku, pulcējot mazus un lielus riteņbraucējus.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis riteņbraukšanas iemaņas. Kopumā sacensību dalībnieki startēs 22 grupās un veicamās distances būs no 400 metriem līdz pat 15 kilometriem, atkarībā no sportotāju vecuma un fiziskās sagatavotības.

Otrajā sacensību posmā plānots brīvais starts. Mazākie SV Vikingu dipu dapu dalībnieki startēs no plkst. 19.00 līdz 19.20 un veiks 400 metru distanci (2x200 metri stadiona aplī). Pārējie grupu dalībnieki varēs startēt no plkst. 18.00 līdz 19.30 un veiks savas vecuma grupas atbilstošo garuma distanci.

Reģistrācija un sacensību nolikums pieejams šeit: https://bit.ly/30Qufhv

Reģistrējoties un apmaksājot sacensību dalības maksu tiešsaistē visiem sacensību posmiem, atlaide – līdz 30% Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. Sacensību noslēgumā tiks organizēta loterija, līdz ar to vērtīgas balvas iegūs ne tikai labākie, bet arī veiksmīgākie sacensību dalībnieki.

Sacensību seriālu “S!-Velo” organizē SIA “Siguldas Sporta serviss” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Sacensības atbalsta – “Fischer Latvia”, Biedrība “A2”,  AS “Hanzas maiznīca”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, SIA “Siguldas saldējums”, Piedzīvojumu parks “Tarzāns”, veikals “Veloprofs”, Siguldas Tauriņi, SIA “Poligons 1”, Zilver. 

 

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu