6

Fischer Slēpošanas centrā izvietota jauna karte

14.08.2019

Ar prieku paziņojam, ka Fischer Slēpošanas centrā pie servisa ēkas sienas izvietota jauna karte ar pieejamām trasēm ziemas un vasaras apstākļos! Lai ikviens indivīds varētu patstāvīgi trenēties un mežā justies droši, uz kartes ir iespēja noskenēt QR kodus un lejupielādēt savā mobilajā telefonā vai sporta pulkstenī GPX vai PDF formātā attiecīgā maršruta karti.

Vasarā asfaltētais aplis īpaši piemērots rollerslēpošanai, skrituļslidošanai, skriešanai, nūjošanai un riteņbraukšanai. Mežā izveidotas trases XCO un MTB riteņbraukšanai, kā arī skriešanai. Visas trases mežā ir nomarķētas ar atbilstošām zīmēm, kas norādītas kartē.

Lai ikviens indivīds varētu patstāvīgi trenēties un mežā justies  droši, uz kartes ir iespēja noskenēt QR kodus un lejupielādēt savā mobilajā telefonā vai sporta pulkstenī GPX vai PDF formātā attiecīgā maršruta karti. Abu formātu kartes pieejamas arī mūsu mājas lapā www.siguldassports.lv sadaļā Fischer Slēpošanas centrs \ Pakalpojumi \ Meža trases.

Ziemā piedāvājam slēpotājiem vienīgo saldēto trasi Austrumeiropā, kas ir 1,25 km gara un apgaismota. Zem trases izbūvētā saldējošā sistēma ļauj uzturēt sniega segumu un pagarināt slēpošanas sezonu, kas nepārtrūkst pat strauji mainīgos laikapstākļos. Slēpošanai pieejami dažādi trases garumi, ar sniegu bagātos ziemas apstākļos pat līdz 9 km.

Tiekamies  Fischer Slēpošanas centrā  jebkurā gadalaikā!

img_7859.jpg (2,36 MB)

x

Nosūtīt ziņu