2

Notiks S!-Skate sacensību seriāla noslēdzošais posms

26.08.2019

Ceturtdien, 29.augustā, plkst. 18.30 Fischer Slēpošanas centrā notiks “S!-Skate” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas seriāla trešais un noslēdzošais posms, kurā tiks noskaidroti šīs sezonas kopvērtējuma uzvarētāji un sadalīti “S!-Skate” kausi katrā no 30 vecuma grupām.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas un rollerslēpošanas iemaņas. Skrituļslidošanas  open grupās dalībnieki startēs ar fitnesa klases slidām, kurām ir augstais slidzābaks. Kopumā sacensību dalībnieki startēs 30 grupās, ņemot vērā vecumu un meistarības līmeni.

Trešajā sacensību seriāla posmā plānots intervāla starts ar distanci pretējā trases virzienā. Paši mazākie sacensību dalībnieki SV6 un SV8 grupās startēs no plkst. 18.30 līdz 18.45, pārējām grupām starta laiks ir no plkst. 18.45 līdz 19.30. Trešajā posmā tiks apbalvoti otrā posma absolūti ātrākā apļa laika uzrādītāji vīriešiem un sievietēm pa 200 m apli un 1,2 km apli, saņemot īpašas balvas no sacensību atbalstītājiem.

SV6 grupām būs jāveic četri 200 metru apļi, SV8 grupām astoņi 200 metru apļi. Pārējām grupām būs jāveic 1,2 kilometru apļu distance: SV10 grupām viens aplis, SV12, SV12 Open, SV14, SV14 Open divi apļi, SV16, SV16 Open, rollerslēpošana SV Open juniori trīs apļi, SV juniori, SV elite, SV40, SV Open četri apļi, savukārt rollerslēpošana SV Open pieci apļi.

Reģistrācija un sacensību nolikums pieejams šeit

Reģistrējoties un apmaksājot sacensību dalības maksu tiešsaistē līdz 28.augusta plkst. 17.00, dalībnieks iegūs atlaidi dalības maksai. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. Sacensību noslēgumā tiks organizēta loterija, līdz ar to vērtīgas balvas iegūs ne tikai labākie, bet arī veiksmīgākie sacensību dalībnieki.

Sacensību seriālu “S!-Skate” organizē sporta klubs “Apex” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Fischer Slēpošanas centru. Sacensības atbalsta – “Fischer Latvia”, Biedrība “A2”, AS “Hanzas maiznīca”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, Sigulda adventures, SIA “StarKite”, SIA “Siguldas saldējums”, Veikals “X Sports”, Piedzīvojumu parks “Mežakaķis” un apvienība “Dabas laboratorija”.

  Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu