-2

Aizvadīts “SkiErg Pasaules sprints” Siguldā

15.11.2019

Š.g. 8. un 9. novembrī, jau ceturto reizi Fischer Slēpošanas centrs rīkoja “SkiErg Pasaules sprintu”, kurā varēja piedalīties visu vecumu un fiziskās sagatavotības sportisti un sacensties ar citiem sprinta dalībniekiem no visas pasaules. Tās ir sacensības, kurās uz īpaša distanču slēpotājiem paredzēta trenažiera pēc iespējas ātrāk jāveic 1000 metru distance, ko aprēķina trenažiera dators.

Kopā šogad visā pasaulē piedalījās 2032 dalībnieki. Labus rezultātus pasaules līmenī uzrādīja arī Siguldas Sporta skolas distanču slēpošanas grupas audzēkņi. Sieviešu konkurencē vecuma grupā no 13 līdz 18 gadiem 1.vietu Latvijā un 5.vietu pasaulē uzrādīja Kristīne Brunere ar laiku 4:16.8. Savukārt vīriešu vecuma grupā līdz 12 gadiem 1.vietu Latvijā un 9.vietu pasaulē uzrādīja Dāvis Kalniņš ar laiku 5:03.6, bet vecuma grupā no 13 līdz 18 gadiem 1.vietu Latvijā un 2.vietu pasaulē ieguva Rainers Paeglis ar laiku 3:21.9, uzlabojot pērnā gada rezultātu par 12 sekundēm.

Teicams rezultāts Latvijas pārstāvim vecuma grupā no 50 līdz 59 gadiem ir Aigaram Kotānam, kurš pasaulē 163 dalībnieku konkurencē ieguva 3.vietu savā grupā, 51.vietu kopējā vīru konkurencē un 1.vietu Latvijā.

Latvijas Fischer Slēpošanas centra rezultāti

Pasaules kopējie vīriešu rezultāti

Pasaules kopējie sieviešu rezultāti

Ikdienā iespējams izmantot SkiErg trenažierus, kas izvietoti gan Fischer Slēpošanas centrā, gan Siguldas Sporta centrā, lai sagatavotos jaunajai distanču slēpošanas sezonai, kā arī, lai nākamgad piedalītos SkiErg Pasaules sprintā un uzstādītu jaunus personīgos un Latvijas rekordus.

Visi 1.vietas ieguvēji Latvijā katrā vecuma grupā iegūs balvas no Fischer Latvia. Gaidīsim Jūs pēc balvām Fischer Slēpošanas centrā.

x

Nosūtīt ziņu