3

Fischer Slēpošanas centrs gatavojas ziemas sezonas sacensībām

15.11.2019

Ziemas sezona tepat jau aiz stūra un kā jau katru gadu, Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību rīko distanču slēpošanas sacensības gan bērniem, gan pieaugušajiem. Arī šogad ir paredzētas treniņsacensības distanču slēpošanā S!-Slēpo trijos posmos un S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts skolēniem četros posmos.

S!-Slēpo treniņsacensību seriālā aicināts piedalīties ikviens mazs un liels slēpošanas entuziasts. Sacensības notiks trīs posmos – 9.janvārī, 13.februārī un 5.martā. Savukārt S!- Fischer ziemas skolēnu čempionāts šogad notiks jau sesto reizi un no vietēja mēroga sacensībām ir izaudzis līdz nacionālam mērogam, kurās nu jau piedalās vairāk nekā 30 Latvijas vispārizglītojošās skolas. Sacensību organizatori vēlas čempionātam piesaistīt arvien vairāk Latvijas skolēnu, kā arī popularizēt distanču slēpošanu kā veselīgu sporta un dzīves veidu, tādēļ šogad ir iecerēts otro un trešo posmu aizvadīt citās distanču slēpošanas trasēs Latvijā. Sacensību pirmais posms paredzēts 17. janvārī, otrais 31. janvārī,  trešais 28. februārī un ceturtais posms 13. martā. Četru posmu kopvērtējumā tiks noskaidrots, kura no Latvijas skolām iegūs galveno balvu - dāvanu karti 1500.00 eiro vērtībā slēpošanas inventāra iegādei, ko nodrošina Fischer Latvia. 2019.gada galveno balvu izcīnīja Laurenču sākumskola un arī šogad aicinām Siguldas novada skolas būt aktīvas un piedalīties abās sacensībās, kā arī izmantot treniņa iespējas ikdienā Fischer Slēpošanas centrā.

Šajā ziemas sezonā distanču slēpotājus pulcēsim Fischer Slēpošanas centrā arī 2020.gada 15. un 16.februārī, kad notiks FIS Latvijas čempionāts 2.posms distanču slēpošanā.

Abu sacensību seriāla plašāka informācija drīzumā būs pieejama tīmekļa vietnē www.siguldassprots.lv

x

Nosūtīt ziņu