12

Noslēdzies pirmais „S! – Slēpo 2020“ posms

10.01.2020

Ceturtdien, 9. janvārī, Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts 2020. gada pirmais „S! – Slēpo“ sacensību seriāla posms. Spītējot nepastāvīgajiem ziemas laikapstākļiem, sacensības uz starta pulcēja 99 visu vecuma grupu dalībniekus. Piedalījās ne tikai slēpošanas entuziasti no Siguldas, bet arī no Rīgas, Ogres un Daugavpils.

Pirmajā posmā tika dots brīvais starts no plkst. 18.00 līdz 19.30. Sacensībās dalībniekiem, atkarībā no vecuma grupas bija jāveic konkrēts apļu skaits. SV-6 un SV-8 grupai bija jāveic 200 metru aplis divas reizes, SV-10, SV-12, SV-14 grupām bija jāveic 200 metru aplis četras reizes, savukārt SV-16 līdz SV-meistari grupām bija jāveic 200 metru aplis sešas reizes.

Pirmajā “S!-Slēpo 2020” sacensību posmā līderi savās vecuma grupās ir Sofija Sūbre S-8 grupā, Gatis Ernests Gāters V-8 grupā, Keita Marcinkēviča S-12 grupā, Rūdolfs Raudziņš V-12 grupā, Emīlija Grīnberga S-14 grupā, Kristaps Paio V-14 grupā, Marta Bukša S-16 grupā, Emīls Zaķis V-16 grupā, Anete Eglīte S-20 grupā, Nauris Neimanis V-20 grupā, Inese Kokoreviča S-30 grupā, Edgars KokorevičsV-30 grupā, Kristīne Reinholde S-40 grupā, Armands Pivors V-40 grupā, Laima Klauža S-50 grupā, Vilmārs Bukšs V-50 grupā, Vizbulīte Rukkalne S-meistari grupā  un Juris Rukkalns V-meistari grupā. Rezultāti pieejami šeit. 

Dalībnieki katrā posmā tiek vērtēti noteiktās vecuma grupās un grupas kopvērtējums tiks aprēķināts, summējot katra dalībnieka divu labāko posmu punktu summu (obligāti jāpiedalās vismaz divos posmos). Ikviens dalībnieks piedalās jaunu   Fischer CRS Skate slēpju izlozē no Fischer Sports Latvia. Mazākie dalībnieki no grupām SV-6 un SV-8 saņēma gardumus no mūsu atbalstītājiem “Rāmkalni”. Visi dalībnieki saņēma gardas piparkūkas un cepumus no maiznīcas “Flora”.

Trasē sniegu izdevies nodrošināt, pateicoties sniega ražošanas iespējām trasē, kā arī veidojot sniega rezerves, kas tika izmantotas sniega papildināšanai. Kopumā tas devis iespēju nodrošināt slēpošanas iespējas ne tikai sacensībās, bet arī individuāliem apmeklētājiem, Siguldas sporta skolas audzēkņiem treniņprocesa nodrošināšanai un Siguldas novada skolu slēpošanai sporta stundu ietvaros.

„S! – Slēpo 2020“ sacensību seriāls norisinās trijos posmos  Fischer Slēpošanas centrā ziemas sezonas ceturtdienu vakaros un paredzēti ikvienam distanču slēpošanas entuziastam. Atkarībā no laikapstākļiem var mainīties sacensību datumi, kā arī distances un trases garums.

Iepriekšējā pieteikšanās nākamajiem posmiem www.siguldassports.lv, reģistrējoties un aizpildot dalībnieka anketu. Reģistrējoties elektroniski, dalības maksa ar 30% atlaidi. Pieteikties var arī sacensību dienā  Fischer Slēpošanas centrā. Uzrādot Siguldas novada ID karti, 10% atlaide dalības maksai.

Fotogalerija: https://failiem.lv/u/zq68e9wc (Fotogrāfs Marta Garā)

“S!–Slēpo 2020” treniņsacensību seriāls distanču slēpošanā nebūtu iespējams bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, Fischer Latvia, Biedrība A2, SIA “Rāmkalni Nordeco”, Kino Lora, Piedzīvojumu parks “Tarzāns”, Poligon 1, maiznīca “Flora” un Sigulda Adventures.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu