2

No 12. maija apmeklētājiem atvērts Fischer Slēpošanas centrs

12.05.2020

Ņemot vērā valdībā pieņemtos lēmumus par sporta norises vietām, novadniekiem un licencēto programmu īstenotājiem no šodienas, 12. maija, nodrošinot nepieciešamos piesardzības pasākumus, sportošanai pieejama Fischer Slēpošanas centra trase.

Fischer Slēpošanas centra darba laiki darba dienās no plkst.12.00 līdz 21.30, bet sestdienās, svētdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00. Darba laikos pieejams labierīcības.

Iespēju robežās aicinām izmantot savu sporta inventāru. Servisa ēkā būs pieejama arī inventāra noma, nodrošinot nepieciešamos dezinfekcijas pasākumus. Inventāra nomas gadījumā, aicinām norēķināties par inventāru, izmantojot bezskaidras naudas norēķinus, kā arī ievērot pie kases esošos grīdas marķējumus, kas palīdzēs nodrošināt noteikto 2 m distanci no apkārtējiem.

Vienlaicīgi trasē varēs atrasties ne vairāk kā 25 personas, stingri ievērojot divu metru distanci vienam no otra. Lai nodrošinātu samērīgu sportot gribētāju plūsmu, pieejams trases treniņu grafiks, kas sniedz informāciju par plānotajiem Siguldas sporta skolas un sporta klubu treniņprocesiem trasē.

Organizēto grupu treniņu organizatoriem obligāti jāpiesaka treniņu laiki iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi fsc@siguldassports.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 29118847.

Savukārt individuālie sportisti aicināti izvēlēties laiku, kad attiecīgā sporta laukuma grafiks ir brīvs, un, sportojot izvēlētajā vietā, ievērot noteiktos drošības pasākumus. Aktuālais treniņu grupu grafiks pieejams šeit. (individuālajiem sportot gribētājiem trase ir pieejama tikai laikos, kas apzīmēti ar zaļu krāsu).

Siguldas novada pašvaldība un Fischer Slēpošanas centrs rūpējoties par apmeklētāju roku higiēnu, nodrošinājušas roku dezinfekcijas līdzekļu stendu gan ārpusē pie centra ieejas, gan servisa ēkā.

Lai tiktu ievēroti noteiktie drošības pasākumi, Fischer Slēpošanas centra trase iespēju robežās tiks uzraudzīta. Aicinām ikvienu būt vērīgiem un, novērojot noteikumu pārkāpumus, informēt trases uzraugu servisa ēkā (darba laikos) vai Pašvaldības policiju pa diennakts tālruni 26160288.

Aicinām sportot atbildīgi, rūpēties par personīgo higiēnu un apkārtējo veselību!

x

Nosūtīt ziņu