7

Papildināti iekšējās kārtības noteikumi Fischer Slēpošanas centra apmeklētājiem

12.05.2020

Fischer Slēpošanas centra trase, sākot ar 2020.gada 12.maiju un līdz 2020.gada 9.jūnijam, darbojas ievērojot visas ārkārtas situācijas noteiktās prasības, lai mazinātu inficēšanās risku, ievērotu valstī noteiktās sociālās distancēšanās pasākumus un ierobežotu COVID-19 izplatību. Aicinām iepazīties ar papildinājumiem iekšējās kārtības noteikumos no šī gada 12.maija līdz nākamajam MK lēmumam, sakarā ar ārkārtas stāvokli valstī.

  1. Fischer Slēpošanas centra servisa ēkas darba laiks darba dienās no plkst. 12.00 līdz plkst. 21.30, bet brīvdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00. Servisa ēkā pieejams WC un inventāra noma.
  2. Izvērtējiet savu veselības stāvokli. Neapmeklējiet Fischer Slēpošanas centra trasi, ja jūtaties slikti vai jums ir kādi no saslimšanas simptomiem: paaugstināta temperatūra, klepus, apgrūtināta elpošana. Šādos gadījumos nekavējoties meklējiet palīdzību un izpildiet Veselības ministrijas norādījumus, kurus varat atrast vm.gov.lv.
  3. Fischer Slēpošanas centra trasē vienlaicīgi drīkst atrasties ne vairāk kā 25 apmeklētāji, ievērojot 2 metru distanci vienam no otra. Apmeklētāju skaits trases darba laikā tiks uzraudzīts. Aicinām apmeklētājus trasē būt atbildīgiem un izvērtēt drošas sportošanas iespējas, lai neapdraudētu savu vai apkārtējo veselību.
  4. Lai regulētu apmeklētāju plūsmu, https://cutt.ly/iync5qs publicēts trases noslodzes grafiks. Grafikā publicēti organizētie treniņi un norādīti laiki, kad trase pieejama arī individuālajiem sportot gribētājiem. Zaļie lodziņi nozīmē, ka trase vai tās daļa ir pieejama individuālam sportotājam. Savukārt, sarkanie lodziņi nozīmē, ka trasē organizēto treniņu laikā jau sasniegts maksimālais pieļaujamais apmeklētāju skaits, un šajos laikos, individuālajam sportistam trasi apmeklēt ir aizliegts.
  5. Ja vēlaties trasē vadīt organizētu treniņu, obligāti piesakiet un saskaņojiet to iepriekš ar trases administrāciju, zvanot uz tālruni 29118847 vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu fsc@siguldassports.lv.
  6. Ja trasē vienlaicīgi notiek divi orgnizētie treniņi, trase tiek sadalīta divās zonās: stadions un pārējā trase, lai treniņu apmeklētāju plūsmas nepārklātos. Aicinām gan organizēto treniņu gan individuālos apmeklētājus ievērot ar konusiem nodalītās zonas un neizmantot to trases daļu, kurā notiek organizēti treniņi.
  7. Apmeklējot Fischer Slēpošanas centra trasi, aicinām klientus ievērot personīgo higiēnu. Centra darba laikos ir pieejams WC un roku higiēnas stendi gan servisa ēkā, gan ārpusē pie ieejas. Ārpus centra darba laika, klientiem pieejams higiēnas stends pie centra ieejas.
  8. Ierodoties uz treniņu, aicinām jau atbilstoši saģērbties treniņam, jo ģērbtuves un skapīši servisa ēkā ir slēgti. 
  9. Organizētos treniņos nedrīkst piedalīties personas jaunākas par 7 gadiem. 
  10. Aicinām izmantot savu inventāru, tomēr nepieciešamības gadījumā pieejama arī inventāra noma skrituļslidošanai, rollerslēpošanai, nūjošanai. Inventārs pēc lietošanas tiek dezinficēts. Maksājumu veikšanai pēc iespējas izvēlēties bezskaidras naudas norēķinu veidus. 
  11. Fischer Slēpošanas centra trasē nav pieļaujama cita ar sporta aktivitāšu norisi nesaistīta pulcēšanās. Organizēto treniņu audzēkņu vecākus aicinām atstāt automašīnas lielajā stāvlaukumā. Bērnu vecākiem uzturēties trasē treniņu laikā ir aizliegts. Ja tomēr ir nepieciešamība palīdzēt bērnam saģērbties pirms vai pēc treniņa, aicinām to izdarīt zonā pie servisa ēkas stāvlaukuma, kur gar ēkas sienu novietoti soli. Šādā gadījumā obligāti jāievēro 2 m distanci no citiem apmeklētājiem un tūlīt pēc saģērbšanās vecākiem trase jāatstāj. 
  12. Apmeklētājiem ir jāievēro visi speciālie grīdas marķējumi servisa ēkā, zīmes un zonu sadalošie konusi trasē, kas izvietoti, lai regulētu apmeklētāju plūsmu un palīdzētu ievērot nepieciešamo distanci starp apmeklētājiem. 

Fischer Slēpošanas centrs ar vislielāko atbildību izturas pret ikvienu no mūsu klientiem un pret valstī noteiktajiem ierobežojumiem, tāpēc aicinām arī mūsu klientus būt atbildīgiem un ievērot drošu vidi un bez aizrādījumiem sekot līdzi noteikumiem. Konstatējot kādu no riskiem vai noteikumu neievērošanu, Fischer Slēpošanas centra darbinieki patur tiesības liegt klientam apmeklēt Fischer Slēpošanas centru vai pārtraukt esošo apmeklējumu. Sporto atbildīgi! 

 

Ar visiem Fischer Slēpošanas centra iekšējās kārtības noteikumiem var iepazīties www.siguldassports.lv

Noteikumi izstrādāti saskaņā ar 2020.gada 7.maija “Grozījumiem Ministru kabineta 2020. gada 12. marta rīkojumā Nr. 103  "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" un IZM izstrādātām vadlīnijām “Par fiziskajām aktivitātēm, pulcējoties sporta norišu vietās ārkārtējās situācijas laikā no 2020.gada 12.maija” un paredzēti SIA “Siguldas Sporta Serviss” Siguldas Sporta centra apmeklētājiem.

x

Nosūtīt ziņu