-1

Slēpošanai vienmēr ir sezona!

04.06.2020

Fischer Slēpošanas centrs aicina turpināt slēpot arī vasarā, nomainot slēpes uz rollerslēpēm. Lai arī ziema ir beigusies, tā arī neiesākusies, slēpošana nav jāpārtrauc. Turpini slīpēt slēpošanas tehniku, uzlabot fizisko formu un gatavoties nākamajai ziemai. No š.g. 13.jūnija, plkst.10.00, Fischer Slēpošanas centrs piedāvā četru nodarbību ciklu rollerslēpošanas iemaņu apgūšanai kopā ar pieredzējušu treneri Raivi Zīmeli.

Pieteikties uz nodarbībām var gan tie, kuriem nav rollerslēpošanas prasmes, gan tie, kuriem tās ir nelielas. Pieredzējis distanču slēpotājs uz rollerslēpēm adaptēsies ātri un pavisam drīz sajutīs līdzīgas sajūtas, kā slēpojot ziemā ar distanču slēpēm. Savukārt tie, kuri vēlas pilnveidot prasmes distanču slēpošanā, var negaidīt uz nākamo ziemu un ķerties pie savu ieceru realizēšanas jau vasarā, lai ziemas sezonā ar lielāku pieredzi pārietu uz distanču slēpošanu.

Pēc viena mēneša apmācības jūs spēsiet patstāvīgi slēpot ar rollerslēpēm un turpināt uzlabot savas prasmes individuālos ikdienas treniņos vai turpināt apmācības grupā.

Rollerslēpošana, tāpat kā distanču slēpošana, ir veselīgs sporta veids, jo nodarbina dažādas muskuļu grupas, vispusīgi attīstot ķermeni, nerunājot par to, ka sportošana notiek svaigā gaisā. Kādreiz ar rollerslēpošanu nodarbojās pārsvarā distanču slēpotāji, šobrīd rollerslēpošana kļūst arvien populārāka arī pārējo sportistu vidū.

Siguldā, Fischer Slēpošanas centrā pieejami jaunākie rollerslēpju modeļi gan klasikas, gan slīdsoļa cienītājiem, pateicoties sadarbībai ar Fischer Sports Latvia. Pieejami arī vairāki bremžu apmācību komplekti, kas iesākumā palīdzēs justies uz rollerslēpēm drošāk. Visas vasaras garumā plānotas rollerslēpošanas apmācības gan pieaugušajiem, gan jauniešiem.

Nodarbības vadīs izbijušais Latvijas biatlonists Raivis Zīmelis, kurš piedalījies arī ziemas olimpiskajā spēlēs Turīnā. Tagad Raivis ikdienā strādā kā treneris un apmāca Siguldas Sporta skolas distanču slēpošanas nodaļas jauniešu. Raivis palīdzēs izvēlēties jums atbilstošu inventāru, iedrošinās spert pirmos slīdošos soļus uz rollerslēpēm un iemācīs pareizu rollerslēpošanas tehniku.

Būs iespēja izvērtēt pirmās apgūtās prasmes ar rollerslēpēm, piedaloties S!-Skate 2020 treniņsacensībās, kas arī šogad plānotas trīs posmos Fischer Slēpošanas centrā un, kur paredzētas gan skrituļslidošanas, gan rollerslēpošanas disciplīnas.

Nodarbībās var piedalīties ar iepriekšēju pieteikšanos, iegādājoties abonementu uz četrām nodarbībām 28.00 eiro vērtībā. Ar abonementu inventāra nomai atlaide 50% apmērā. Piesakies uz nodarbībām, rakstot uz epastu: fsc@siguldassports.lv, zvanot uz tālruni: 29118847 vai rakstot ziņu Facebook.

Tiekamies uz rollerslēpēm!

rollersle_pos_ana_3.jpeg (496,29 KB)

x

Nosūtīt ziņu