1

Fischer Slēpošanas centrā jauns un aizraujošs pakalpojums – lāzerbiatlons

19.07.2017

No š.g. 19. jūlija Fischer Slēpošanas centrs piedāvā jaunu un aizraujošu sportisko aktivitāti – lāzerbiatlonu. Lāzerbiatlons sniedz iespējas pārbaudīt savu precizitāti un spēju koncentrēties uz mērķi, kā arī organizēt dažāda veida sacensības un pārbaudīt komandas garu. Sporta veids lieliski apvieno gan kardiovaskulārās aktivitātes – slēpošanu, rollerslēpošanu un skriešanu, gan koncentrēšanos šaušanai.

Lāzerbiatlons Fischer Slēpošanas centra apmeklētājiem būs pieejams visu gadu – gan kā gada aukstās, gan siltās sezonas pakalpojums. Lāzerbiatlonā tiek izmantoti ar lāzertehnoloģiju darbināmi ieroči, kas mērķī no 10 metru distances raida nevis patronas, bet lāzerstaru. Tādējādi šī sportiskā aktivitāte ir pilnībā droša un piemērota jebkuram interesentam, turklāt, lāzerieroču izmantošanai licences nav nepieciešamas. Ar lāzerbiatlonu var nodarboties gan bērni gan pieaugušie.

Biatlons ir viens no pasaulē populārākajiem ziemas sporta veidiem. Tas ir arī viens no skatītākajiem sporta veidiem Ziemas Olimpiskajās spēlēs, jo prasa ne tikai fizisko izturību, bet arī augstas koncentrēšanās spējas un morālo spēku. Lāzeršaušana pēdējos gados ir kļuvis par neatņemamu treniņu sastāvdaļu pasaules labākajiem biatlonistiem.

Arī Siguldai ir īpašas saiknes ar biatlonu, jo viens no Siguldas Sporta skolas un Fischer Slēpošanas centra instruktoriem Raivis Zīmelis ir piedalījies 2006.gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs Turīnā, kur izcīnījis 46. vietu iedzīšanā un 49. vietu sprintā, kā arī Latvijas stafetes izlases sastāvā 16.vietu stafetē. Piedalījies arī vairākos Pasaules čempionātos, augstākais sasniegums individuālajās distancēs — 2000.gadā Holmenkollenā izcīnītā 37. vieta sprintā.

Fischer Slēpošanas centrā ir pieejami divi lāzerbiatlona komplekti. Lāzerbiatlona inventāra (statīva) noma vienai personai pusstundā maksā 3,50 EUR, bet stundā – 6,00 EUR. Centrs interesentiem nepieciešamības gadījumā piedāvā arī instruktora pakalpojumus, kurus lūgums iepriekš pieteikt.

Lāzerbiatlona pakalpojums apmeklētājiem pieejams Fischer Slēpošanas centra darba laikā - darba dienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 un brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 20.00. Lai rezervētu lāzerbiatlona inventāru, interesentiem lūdzam zvanīt pa tālruni: 67970262 vai 29118847.

x

Nosūtīt ziņu