5

Papildināti iekšējās kārtības noteikumi no 10.jūnija.

11.06.2020

Fischer Slēpošanas centra trase, sākot ar 2020.gada 10.jūniju līdz nākamajiem MK lēmumiem darbojas, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus un prasības, lai mazinātu inficēšanās risku, ievērotu valstī noteiktās sociālās distancēšanās pasākumus un ierobežotu COVID-19 izplatību.

  1. Fischer Slēpošanas centra servisa ēkas darba laiks publicēts www.siguldassports.lv. Servisa ēkā pieejams WC, dušas, ģerbtuves un inventāra noma.
  2. Izvērtējiet savu veselības stāvokli. Neapmeklējiet Fischer Slēpošanas centra trasi, ja jūtaties slikti vai jums ir kādi no saslimšanas simptomiem: paaugstināta temperatūra, klepus, apgrūtināta elpošana. Šādos gadījumos nekavējoties meklējiet palīdzību un izpildiet Veselības ministrijas norādījumus, kurus varat atrast vm.gov.lv.
  3. Fischer Slēpošanas centra trasē vienlaicīgi drīkst atrasties ne vairāk kā 300 apmeklētāji (no 10. līdz 30.jūnijam), ne vairāk kā 1000 apmeklētāji (no 1.jūlija līdz 31.augstam), ievērojot 4 kvadrātmetrus uz vienu personu. Apmeklētāju skaits trases darba laikā tiks uzraudzīts. Aicinām apmeklētājus trasē būt atbildīgiem un izvērtēt drošas sportošanas iespējas, lai neapdraudētu savu vai apkārtējo veselību.
  4. Lai regulētu apmeklētāju skaitu siguldassports.lv, Facebook lapā un šajā saitē ir publicēts trases noslodzes grafiks. Grafikā publicēti organizētie treniņi.
  5. Ja vēlaties trasē vadīt organizētu treniņu, obligāti piesakiet un saskaņojiet to iepriekš ar trases administrāciju, zvanot uz tālruni 29118847 vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu fsc@siguldassports.lv.
  6. Organizēta treniņa gadījumā, vienā treniņgrupā vienlaikus pulcējas ne vairāk kā 30 audzēkņi. Ja trasē vienlaicīgi notiek divi vai varāk orgnizētie treniņi, trase jāsadala zonās. Par zonu sadalījumu vienojas organizēto treniņu treneri.
  7. Apmeklējot Fischer Slēpošanas centra trasi, aicinām klientus ievērot personīgo higiēnu. Centra darba laikos ir pieejams WC un roku higiēnas stendi gan servisa ēkā, gan ārpusē pie ieejas. Ārpus centra darba laika, klientiem pieejams higiēnas stends pie centra ieejas.
  8. Ierodoties uz treniņu, aicinām jau atbilstoši saģērbties treniņam, jo ģērbtuvēs ir ierobežots apmeklētāju skaits, vienlaicīgi drīkst atrasties līdz 3 personām.
  9. Aicinām izmantot savu inventāru, tomēr nepieciešamības gadījumā pieejama arī inventāra noma skrituļslidošanai, rollerslēpošanai, nūjošanai. Inventārs pēc lietošanas tiek dezinficēts.
  10. Maksājumu veikšanai pēc iespējas izvēlēties bezskaidras naudas norēķinu veidus.
  11. Fischer Slēpošanas centra trasē nav pieļaujama cita ar sporta aktivitāšu norisi nesaistīta pulcēšanās. Organizēto treniņu audzēkņu vecākus aicinām nepulcēties trasē un ievērot 2 m distanci no citiem trases apmeklētājiem.
  12. Apmeklētājiem ir jāievēro visi speciālie grīdas marķējumi servisa ēkā, zīmes un zonu sadalošie konusi trasē, kas izvietoti, lai regulētu apmeklētāju plūsmu un palīdzētu ievērot nepieciešamo distanci starp apmeklētājiem.

 

Fischer Slēpošanas centrs ar vislielāko atbildību izturas pret ikvienu no mūsu klientiem un pret valstī noteiktajiem ierobežojumiem, tāpēc aicinām arī mūsu klientus būt atbildīgiem un ievērot drošu vidi un bez aizrādījumiem sekot līdzi noteikumiem. Konstatējot kādu no riskiem vai noteikumu neievērošanu, Fischer Slēpošanas centra darbinieki patur tiesības liegt klientam apmeklēt Fischer Slēpošanas centru vai pārtraukt esošo apmeklējumu. Sporto atbildīgi!

 

Ar visiem Fischer Slēpošanas centra iekšējās kārtības noteikumiem var iepazīties www.siguldassports.lv

 

Noteikumi izstrādāti saskaņā ar 2020.gada 9.jūnija MK noteikumiem Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai" un paredzēti SIA “Siguldas Sporta Serviss” Fischer Slēpošanas centra apmeklētājiem.

x

Nosūtīt ziņu