3

Jauns rollerslēpošanas inventārs Fischer Slēpošanas centrā

15.06.2020

Lai veicinātu rollerslēpošanu kā sporta veidu un iepazīstinātu ar jaunākajiem Fischer rollerslēpju modeļiem, Fischer Slēpošanas centrā no šīs vasaras pieejamas 14 jaunas rollerslēpes no Fischer Sports Latvia.

Tiem, kuri vēlas slēpot klasikā, piemērotākas būs Fischer Rollerski Smax Classic un Fischer Rollerski RC7 Classic. Savukārt, slidsoļa cienītājiem, piemērotākas būs Fischer Rollerski CRB Skate, Fischer Rollerski RC7 Skate un Fischer Rollerski RCJ Skate.

Fischer Rollerski RCJ Combi būs īpaši piemērotas jauniem slēpotājiem, kas izmanto gan slidsoļa vai klasisko tehniku. Rollerslēpju līdzsvara punkts ir zemāks nekā pieaugušo modelim, kas padara slēpju vadīšanu un kontroli vieglāku.

Visi Fischer Rolleslēpju modeļi izceļas ar funkcionālu dizainu, vieglumu, ātrumu un izturību. Pateicoties izmantotajiem materiāliem (karbona kompozītmateriāls, alumīnijs) piem. Fischer Rollerski Smax Classic tiek uzskatīts par svara ziņā vieglākām rollerslēpēm tirgū, bet pazeminātais slēpju korpuss un palielinātais riepu platums nodrošina papildus stabilitāti un uzlabo vadāmību.

Lielisks jaunums Fischer Slēpošanas centrā ir arī Fischer Rolleslēpju bremzes, kas palīdzēs tiem, kuri tikai apgūst rollerslēpošanu un sākotnēji vēlas sajust papildus drošību un iegūt papildus kontroli pār slēpošanas procesu.

Ja vēlies apgūt rollerslēpošanu, piesakies uz Rollerslēpošanas nodarbībām pie mums Fischer Slēpošanas centrā, lai kopā ar treneri apgūtu pirmos soļus rollerslēpošanā. Savukārt, tiem, kuri vēlas iegādāties savas rollerslēpes, ir iespēja pirms iegādes izmēģināt vairākus modeļus un atrast sev piemērotāko.

x

Nosūtīt ziņu