7

Notiks “S!-Skate 2020” noslēdzošais posms

31.08.2020

3. septembrī Fischer Slēpošanas centrā notiks skrituļslidošanas un rollerslēpošanas seriāla “S!-Skate 2020” sacensību trešais un noslēdzošais posms, kurā tiks noskaidroti šīs sezonas kopvērtējuma uzvarētāji un sadalīti “S!-Skate 2020” kausi.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas un rollerslēpošanas iemaņas. Kopumā sacensību dalībnieki startēs 24 grupās, ņemot vērā vecumu un meistarības līmeni.

Trešajā sacensību posmā plānots brīvais starts ar kotrollaiku pretējā trases braukšanas virzienā. Sacensību reģistrācija notiks no plkst. 17.30 līdz plkst. 19.15. No plkst. 18.30 līdz plkst. 18.45 starts tiks dots pašiem mazākajiem sacensību dalībniekiem no SV6 un SV8 grupām. No plkst. 18.45 līdz plkst. 19.30 starts tiks dots visām pārējām skrituļslidošanas un rollerslēpošanas vecuma grupām.

SV6 grupām būs jāveic četri 200 metru apļi, SV8 grupām astoņi 200 metru apļi. Pārējām grupām būs jāveic 1,2 kilometru apļu distance: SV10 grupām viens aplis, SV12, SV14 divi apļi, SV jaunieši, SV jaunieši Open, SV Open, rollerslēpošana SV Open juniori trīs apļi, SV elite, SV40  četri apļi, savukārt rollerslēpošana SV Open pieci apļi.

Sacensību nolikums pieejams šeit. 

Reģistrācija sacensībām pieejama šeit. 

Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. Sacensību noslēgumā tiks organizēta loterija, līdz ar to vērtīgas balvas iegūs ne tikai labākie, bet arī veiksmīgākie sacensību dalībnieki.

Sacensību seriālu “S!-Skate” organizē sporta klubs “Apex” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un  SIA “Siguldas Sporta serviss”. Sacensības atbalsta – “Fischer Sports Latvia”, “One Way Sport”, Biedrība “A2”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, KG Latvija, “Dabas laboratorija”, Piedzīvojumu parks “Mežakaķis”, Veikals “ X sports” un “Hanzas maiznīca”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu