14

Šo ceturtdien tiks noskaidroti šī gada ātrākie Siguldas skrituļslidotāji

18.09.2017

Ceturtdien, 21.septembrī plkst.18.30 Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla sestais, noslēdzošais posms, kurā tiks noskaidroti sezonas kopvērtējuma uzvarētāji un sadalīti „S!–Skate 2017” kausi katrā no 22 vecuma grupām.

„S!-Skate 2017” sacensību seriāla 6. posms norisināsies ar intervāla startu. Jaunākie dalībnieki sacensībās startēs pa 200 metru apli, bet pārējās dalībnieku grupas pa 1,2 kilometru apli.
Sacensības notiek jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. „S!-Skate 2017” seriāls tika uzsākts šī gada 13.aprīlī un katrs tā posms ir pulcējis vairāk nekā 100 dalībnieku.
Sezonas kopvērtējumā, 21.septembrī 1.– 3.vietu ieguvēji visās vecuma grupās tiks apbalvoti ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām. Sacensību atbalsta – Siguldas novada Dome, biedrība A2, Fischer Latvia, Briko Maplus , SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parks ,,Tarzāns” un SIA ,,Siguldas Saldējums”.
Aizvadot gada silto sezonu, 28.septembrī Fischer Slēpošanas centrā norisināsies arī „S!–Velo 2017” riteņbraukšanas sacensību seriāla noslēdzošais posms.
Fischer Slēpošanas centra apmeklētājiem ir pieejama 1.4 km gara asfaltēta trase, kas vasarā ir piemērota skrituļslidošanai, rollerslēpošanai, velobraukšanai un nūjošanai, bet ziemā distanču slēpošanai. Distanču slēpošanas trase nodrošina izbaudīt ziemas sporta aktivitātes arī bezsniega periodā, jo ir vienīgā mākslīgi saldētā trase Austrumeiropā. Centra galvenajā ēkā darbojas inventāra noma, kafijas un uzkodu automāts, ģērbtuves, dušas, sauna, kā arī telpa dažādām sanākšanām un semināriem.

x

Nosūtīt ziņu