9

21.septembrī tika noskaidroti sezonas labākie Siguldas skrituļslidotāji

22.09.2017

Ceturtdien, 21.septembrī Fischer Slēpošanas centrā notika „S!-Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla sestais, noslēdzošais posms, kurā tika noskaidroti sezonas kopvērtējuma uzvarētāji un sadalīti „S!–Skate 2017” kausi katrā no 22 vecuma grupām.

Neskatoties uz lietainajiem laikapstākļiem, sacensību noslēdzošajā posmā piedalījās un par sezonas kopvērtējumu drosmīgi cīnījās 60 lieli un mazi dalībnieki. „S!-Skate 2017” sacensības norisinājās ar intervāla startu, kur jaunākie dalībnieki startēja pa 200 metru apli, bet pārējās dalībnieku grupas pa 1,2 kilometru apli.

Sacensības notiek jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. „S!-Skate 2017” seriāls tika uzsākts šī gada 13.aprīlī un sezonā kopumā piedalījās 168 dalībnieki.

Sezonas kopvērtējumā, 21.septembrī 1.– 3.vietu ieguvēji visās vecuma grupās tika apbalvoti ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām un kausiem. Draudzīgu atbalstu sacensību organizēšanā sniedza – Siguldas novada pašvaldība, biedrība A2, Fischer Latvia, Briko Maplus, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parks ,,Tarzāns” un SIA ,,Siguldas Saldējums”.

Atgādinām, ka Fischer Slēpošanas centrā 28.septembrī norisināsies ,,S!-Velo 2017” noslēdzošais posms un 5.oktobrī skriešanas un nūjošanas seriāla „Siguldas apļi 2017” septītais posms. Visi mīļi aicināti apmeklēt šīs sacensības un izbaudīt rudens dienas svaigā gaisā kopā ar ģimeni.

Paldies ikvienam „S!-Skate” dalībniekam par pozitīvi aizvadīto skrituļslidošanas 2017.gada sezonu un uz tikšanos nākamgad!

 

x

Nosūtīt ziņu