4

Piedalies virtuālajā izaicinājumā “S!-Slēpo 2021”

28.01.2021

Fischer Slēpošanas centrs februāra mēnesī aicina ikvienu distanču slēpošanas entuziastu jebkurā vecumā piedalīties distanču slēpošanas virtuālajā izaicinājumā “S!-Slēpo 2021”. Laikā, kad nevaram tikties klātienes sacensībās, aicinām sacensties neklātienē, katrs slēpojot savā ritmā un laikā, ievērojot visus aktuālos ierobežojumus. Šis izaicinājums nebūs par ātrumu, slēpošanas tehniku, inventāru vai sacensību vienam ar otru, bet būs par neatlaidību un mērķtiecību sasniegt paša izvirzīto mērķi.

No 2021. gada 1. februāra līdz 28. februārim Fischer Slēpošanas centrs, Siguldas novada pašvaldība un Fischer Sports Latvia aicina piedalīties izaicinājumā “S!-Slēpo 2021”, kas notiks Fischer Slēpošanas centra distanču slēpošanas trasē, Puķu ielā 4, Siguldā. Izaicināsim savu ģimeni, draugus, klases biedrus, treniņu biedrus vai līdzcilvēkus, katrs izvēloties tādu mērķi, lai sajustu nelielu izaicinājuma devu visa februāra garumā.

Virtuālais izaicinājumus būs sadalīts trīs dažāda garuma distancēs, kur distances apjoms būs jānoslēpo visa februāra laikā, bet uz distancēm nav atsevišķi jāpiesakās.

Vikingu distance – 20 km,

Suunto distance – 60 km,

Fischer distance – 120 km.

Virtuālajā izaicinājumā noslēpotās distances uzskaite notiks mobilajā aplikācijā Strava, kura pieejama bez maksas gan Anroid, gan iOS mobilājās ierīcēs. Lai uzsāktu dalību virtuālajā izaicinājumā, ir nepieciešams mobilajā aplikācijā Strava atrast Fischer Slēpošanas centra klubu un tajā piereģistrēties ( https://www.strava.com/clubs/FischerSleposanasCentrs), kā arī savienot esošo sava sporta pulksteņa mobilo aplikāciju ar mobilo aplikāciju Strava.

Lai uzskaitītu savus noslēpotos kilometrus, var izmantot arī tikai mobilo tālruni ar mobilo aplikāciju Strava. Tikai Fischer Slēpošanas centra klubā reģistrētie biedri piedalīsies virtuālajā izaicinājumā, kā arī ir svarīgi piereģistrēties klubā pirms sava pirmā slēpojuma, lai visi noslēpotie kilometri tiek pieskaitīti.

Dalība izaicinājumā būs bezmaksas, bet par dalības maksu tiks uzskatīta maksa par trasi, ko veiksiet, slēpojot Fischer Slēpošanas centrā.

Katru nedēļu izaicinājuma dalībnieki, kuri būs noslēpojuši nedēļā vismaz 1 kilometru, piedalīsies loterijā un varēs laimēt balvas no mūsu atbalstītājiem – Fischer Sports Latvia, Rāmkalni, Suunto un Insports.lv . Loterijas notiks Fischer Slēpošanas centra Facebook profila tiešraidē 8. februārī, 15. februārī, 22. februārī, bet 1.martā notiks noslēguma loterija, kur papildus tiks izlozētas 2 galvenās balvas no Fischer Sports Latvia tiem, kuri būs noslēpojuši vismaz 120 km, 2 dāvanu kartes no Insports.lv tiem, kuri būs noslēpojuši 60 km un 2 veselīgie produktu grozi no Rāmkalniem tiem, kuri būs noslēpojuši 20 km.  Ikviens dalībnieks, kurš būs noslēpojis attiecīgi vismaz 20 vai 60, vai 120 kilometrus, saņems virtuālā izaicinājuma “S!-Slēpo 2021” medaļu.

Visiem Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem, kuri piedalīsies virtuālajā izaicinājumā “S!-Slēpo 2021”, būs iespēja iegūt papildus bonusa vērtējumu sporta stundā.

Paldies “S!–Slēpo 2021” virtuālā izaicinājuma distanču slēpošanā atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldība, Fischer Sports Latvia (Fischer, One Way, Vauhti), Rāmkalni, Suunto un Insports.lv.

Virtuālā izaicinājuma laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē SIA “Siguldas Sporta servisa” klientu apkalpošanas vietās un sporta bāzēs.

x

Nosūtīt ziņu