0

Ir aizvadīta pirmā nedēļa virtuālajā izaicinājumā "S!-Slēpo 2021"

09.02.2021

Izaicinājumam kopā ir pieteikušies 252 dalībieki, no kuriem 146 bija aktīvi šajā nedēļā no 1. līdz 7.februārim un noslēpojuši 3096 kilometrus ar vidējo slēpojuma garumu 9,99 kilometri. 

Šajā nedēļā jau ir ieņēmuši pārliecinošas līderu pozīcijas vairāki dalībnieki. Šobrīd dāmu konkurencē:
1.vietu ieņem Keita Marcinkeviča (68,64 kilometri);
2.vietu Kristīne Veita (50,69 kilometri);
3.vietu Kristīne Reinholde (48,78 kilometri).
Vīriešu konkurencē:
1.vietu ieņem Kristaps Egle (80,96 kilometri);
2.vietu ieņem Bruno Bilāns (76,42 kilometri);
3.vietu ieņem Andris Karpovs (76,16 kilometri).
Pirmās nedēļas izaicinājuma rezultāti pieejami šeit.
Dalībnieki, kuriem pie rezultāta ir atzīme "nav publisks" nozīmē, ka jūsu profilā ir uzlikti ierobežojumi, lai dati nebūtu jebkuram redzami. Lai piedalītos izaicinājumā, ir nepieciešamas nomainīt uzstatījumus uz "publisks". Ja ir kādi jautājumi par rezultātiem, tad rakstiet: juris.dzenis@siguldassports.lv.
Bet atceramies, ka šis izaicinājums nav par ātrumu, slēpošanas tehniku, inventāru vai sacensību vienam ar otru, bet gan par neatlaidību un savu mērķu sasniegšanu. Tāpēc uzvarētājs ir ikviens, kas piedalās šajā izaicinājumā.
Katru februāra pirmdienu izaicinājuma dalībnieki, kuri būs noslēpojuši nedēļā vismaz 1 kilometru, piedalīsies loterijā un varēs laimēt balvas no mūsu atbalstītājiem - Fischer Sports Latvia, Rāmkalni, Suunto un INSPORTS.lv.
1.martā notiks noslēguma loterija, kur papildus tiks izlozētas 2 galvenās balvas no  Fischer Sports Latvia tiem, kuri būs noslēpojuši vismaz 120 km, 2 dāvanu kartes no  Insports.lv  tiem, kuri būs noslēpojuši 60 km un 2 veselīgie produktu grozi no  Rāmkalniem  tiem, kuri būs noslēpojuši 20 km.  Ikviens dalībnieks, kurš būs noslēpojis attiecīgi vismaz 20 vai 60, vai 120 kilometrus, saņems virtuālā izaicinājuma “S!-Slēpo 2021” medaļu.

Lai uzskaitītu savus noslēpotos kilometrus, var izmantot arī tikai mobilo tālruni ar mobilo aplikāciju   Strava. Tikai   Fischer  Slēpošanas centra klubā reģistrētie biedri piedalās virtuālajā izaicinājumā, kā arī ir svarīgi piereģistrēties klubā pirms sava pirmā slēpojuma, lai visi noslēpotie kilometri tiek pieskaitīti.

Dalība izaicinājumā ir bezmaksas, bet par dalības maksu tiks uzskatīta maksa par trasi, ko veiksiet, slēpojot   Fischer  Slēpošanas centrā.

x

Nosūtīt ziņu