5

Ieripojam vasarā uz skrituļslidām!

21.04.2021

Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar APEX - Alpine Ski Team aicina bērnus, jauniešus un pieaugušos uz skrituļslidošanas apmācībām pieredzējušu treneru vadībā! Četras sestdienas (sākot ar 15. maija sestdienu) un skrituļslidošana kļūs par jaunu iemīļotu hobiju. Treneres: Marta Garā un Kristīne Cera.

  • Treneres dos vērtīgus padomus un norādījumus, kā veiksmīgāk un ātrāk justies droši uz slidām un apgūt skrituļslidošanas prasmes;
  • Prasmes un iemaņas tiks attīstītas un nostiprinātas ar dažādiem vingrinājumiem;
  • Pēc 4 nodarbībām sajutīsies droši uz skrituļslidām, spēsi noturēt līdzsvaru, vadīt slidas, lai turpinātu uzlabot prasmes individuālos ikdienas treniņos vai apmācību grupā.
  • Apgūtas prasmes skrituļslidošanā ļaus justies stabilāk arī ziemā uz ledus slidām un kalnu slēpēm.
  • Pieteikties uz nodarbībām var gan tie, kuriem nav skrituļslidošanas prasmes, gan tie, kuriem tās ir nelielas. 

❗️Nodarbībās var piedalīties ar iepriekšēju pieteikšanos, iegādājoties abonementu uz četrām nodarbībām 32.00 eiro vērtībā.

❗️Skrituļslidošanas inventāru (skrituļslidas, aizsargķiveri, ceļgalu, elkoņu, plaukstu aizsargus būs iespēja iznomāt ar 50% atlaidi.

❗️Bērni tiek uzņemti grupā no 5 gadu vecuma. Piesakies līdz š. g. 5. maijam, rakstot ziņu uz tālr. 29229022 vai e-pastu: kristineposka@gmail.com

www.apexski.lv

Tiekamies uz skrituļslidām!

skritul_apmacibas_2021_.jpg (5,56 MB)

x

Nosūtīt ziņu