8

Fischer slēpošanas centrā marķētas jaunās meža trases

29.07.2021

Pie Fischer slēpošanas centra blakus esošajā meža teritorijā ir izveidotas un nomarķētas jaunas meža trases, kas pavasarī, vasarā un rudens sezonā varēs tikt izmantotas gan ikdienas treniņiem, gan sacensībām visiem interesentiem, kas vēlas pavadīt aktīvu laiku svaigā gaisā staigājot, nūjojot, skrienot vai braucot ar riteni. Visām trasēm sākuma un beigu punkts ir Fischer slēpošanas centrā.

Kopumā nomarķētas ir piecas dažāda garuma un grūtības pakāpes trases, sākot no 2 km līdz pat 16 km. Trases veidotas uz garākās 16 km trases apļa bāzes ar iespēju izvēlēties vairākas cilpas, kas saīsinās trasi līdz vēlamajam: 2 km, 4 km, 8 km vai 12 km. Visu nomarķēto trašu kopējā karte pieejama PDF formātā šeit.

2 km trase ar augstuma kāpumu 37 metri, GPX fails šeit (lejuplādē - save as...), trases m arķējums - balta bulta uz zaļa fona.

4 km trase ar augstuma kāpumu 88 metri, GPX fails šeit (lejuplādē - save as...), trases m arķējums - balta bulta uz dzeltena fona.

8 km trase ar augstuma kāpumu 140 metri, GPX fails šeit (lejuplādē - save as...), trases m arķējums - balta bulta uz zila fona.

12 km trase ar augstuma kāpumu 188 metri, GPX fails šeit (lejuplādē - save as...), trases m arķējums - balta bulta uz violeta fona.

16 km trase ar augstuma kāpumu 225 metri, GPX fails šeit (lejuplādē - save as...), trases m arķējums - balta bulta uz brūna fona.

  • Meža trases un marķējumi ir saskaņoti ar Dabas aizsardzības pārvaldi un privātīpašniekiem, kuru teritorijas trase šķērso.
  • Visi izveidotie maršruti atrodas īpaši aizsargājamā dabas teritorijā, tās apmeklētājiem ir jāievēro Gaujas nacionālā parka likums un Gaujas nacionālā parka individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi .
  • Trašu apmeklētājiem aizliegts piesārņot un piegružot vidi ar atkritumiem. Ievērot principu – “Dabā ejot, ko atnesi, to aiznes”.
  • Ja pamaniet, ka trases marķējums ir bojāts vai norauts, lūgums ziņot, zvanot pa tālruni 29484815.

Baudiet vasaras noslēdzošo mēnesi aktīvi un svaigā gaisā Fischer slēpošanas centrā!

 

x

Nosūtīt ziņu