2

Fischer Slēpošanas centrā atvērta distanču slēpošanas trase

04.12.2017

Līdz ar sniegotu laikapstākļu iestāšanos, Fischer Slēpošanas centrā no šodienas, 4.decembra ir atvērta distanču slēpošanas trase pilnās tās garumā – 1,2 kilometri.

Sniega sega trasē ir pietiekama un slēpotājiem ir pieejams lielais aplis 1,2 kilometru garumā, pa kuru šobrīd ir iespējams slēpot slidsolī. Fischer Slēpošanas centra trasē ir uzsākta arī mākslīgā saldēšana un šobrīd tā ir sagatavota ar ruļļiem, jo trasi sagatavot ar sniega traktoru vēl nav iespējams dēļ mainīgajiem laikapstākļiem un nelielās sniega kārtas. Sniega daudzumu un distanču slēpošanas trases kvalitāti var novērtēt Fischer Slēpošanas centra tīkla kamerā.

Kamēr laikapstākļi būs nepatstāvīgi, trase apmeklētājiem būs atvērta darba dienās no plkst.14.00 līdz plkt.21.00, sestdienās no plkst.10.00 līdz plkst.21.00 un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.20.00. Līdz ar skolēnu slēpošanas nodarbību uzsākšanu, trase darbosies jau no paša rīta, plkst.8.00 Sekojiet informācijai par sniega stāvokli trasē un darba laikiem centra mājas lapā www.siguldassports.lv vai facebook profilā.

Trases izmantošanas cena pieaugušajiem ir 2 eiro, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – 1,80 eiro.

Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, cena pieaugušajiem ir 1 eiro, bet skolēniem, jauniešiem līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem – bez maksas, kā arī 10% atlaide inventāra nomai. Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm, kuras ir reģistrētas Siguldas daudzbērnu ģimeņu reģistrā, tiek piešķirta – 20% ziemas inventāra nomai.

Fischer Slēpošanas centra distanču slēpošanas trase nodrošina izbaudīt ziemas sporta aktivitātes arī bezsniega periodā, jo ir vienīgā mākslīgi saldētā trase Austrumeiropā.
Lai jūsu aktivitātes noritētu droši un komfortabli, centra galvenajā ēkā darbojas inventāra noma, kafijas un uzkodu automāts, ģērbtuves, dušas, sauna, kā arī telpa dažādām sanākšanām un kafijas pauzēm. Atpūtas centra informatīvais tālrunis: 67970262, 29118847.

x

Nosūtīt ziņu