12

20. janvārī notiks S!–Slēpo 2022 sacensību pirmais posms

17.01.2022

Šo ceturtdien, 20. janvārī, Fischer slēpošanas centrā plkst. 18.00 notiks treniņsacensību seriāla distanču slēpošanā “S!-Slēpo 2020” pirmais posms. Aicinām visus slēpošanas entuziastus aktīvi piedalīties un pārbaudīt spēkus divpadsmit dažādās grupās, atkarībā no vecuma un prasmēm. Sacensību abos posmos būs laika kontroles brauciens (brīvajā stilā) ar noteikta garuma distanci katrā grupā.

Sacensību reģistrācija plānota no plkst. 17.30. Atvērtais starts no plkst. 18.00 līdz plkst. 19.30. Pašiem mazākajiem slēpotājiem no SV6 un SV8 grupām jāveic 400 m distance (2x200 m), SV10, SV12 un SV14 grupu dalībniekiem jāveic 1,2 km distance, SV16, SV meistari, S40 un SV50 jāveic 3,6 km (3x1,2 km) un SV juniori, SV20, SV30, V40 būs jāveic 6 km distance (5x1,2 km).

Šogad “S!–Slēpo 2022” katrs dalībnieks, kas būs piedalījies abos posmos, otrajā posmā saņems piemiņas medaļu par dalību. Katra posma noslēgumā visi dalībnieki piedalās loterijā. Reģistrēšanās sacensībām notiek tikai iepriekš, piesakoties un apmaksājot dalību tiešsaistē. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide.

Sacensību nolikums un reģistrēšanās pieejama šeit. 

“S!–Slēpo 2022” treniņsacensību seriāls distanču slēpošanā nebūtu iespējams bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, Fischer Latvia, Mangaļi.

Piesakoties slēpojumam, dalībnieks apliecina, ka tam ir derīgs C19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts. Bērniem no 12 gadu vecuma gadījumos, ja bērnam nav C19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta nepieciešams testēšanas sertifikāts vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu skrīninga testu ar negatīvu rezultātu. Bērni līdz 12 gadu vecumam var piedalīties tādu pieaugušo pavadībā, kuriem ir vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts. Pirmsskolas vecuma bērni sacensībās drīkst piedalīties, ja pirms sacensību norises būs veikts antigēna paštests autorizētas personas un vecāku klātbūtnē, un tas būs negatīvs.

Jau nākamnedēļ, 28. janvārī, Fischer slēpošanas centrā notiks S!-Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionāta pirmais posms, kas norisinās jau astoto reizi un no vietēja mēroga sacensībām ir izaudzis līdz nacionālam mērogam, kurās nu jau piedalījušās vairāk nekā 30 Latvijas vispārizglītojošās skolas.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu