5

Nākamnedēļ notiks tradicionālais tautas slēpojums “Sigulda 2022”

21.01.2022

Fischer slēpošanas centrā 29. janvārī notiks tradicionālais tautas slēpojums "Sigulda 2022". Dažus gadus nepateicīgu laiku apstākļu dēļ slēpojums nenotika. Pirmais tautas slēpojums notika tālajā 2003. gadā Siguldas slēpošanas aktīvista Ilgoņa Krūmiņa vadībā. Šogad slēpojumu organizē biedrība A2 sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Fischer slēpošanas centru.

Šogad dalībnieki sacensībās var piedalīties 17 dažādās vecuma grupās, sākot no sešiem gadiem līdz neierobežotam vecumam, veicot distanci brīvajā stilā ar kopējo startu. Ir plānoti trīs starta laiki -  bērnu starts plkst. 10:40, pirmais starts plkst. 11:00, bet otrais starts plkst. 13:00. Distanču garumi atkarībā no vecuma grupas, sākot no 400 m līdz 15 km. Garumi var tikt precizēti izejot no sniega apstākļiem. 

Slēpojuma nolikums. 

Reģistrēšanās sacensībām notiek tikai iepriekš, piesakoties un apmaksājot dalību tiešsaistē. Dalības maksa 11.00 EUR, grupām Sj, Sm, S55, Vj, Vz, V55, OPEN grupām  6.00 EUR, bet Sb un Vb grupām – 2.00 EUR. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. 

Tautas slēpojums “Sigulda 2022” nebūtu iespējams bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, Vola racing,  Fischer Latvia, Mangaļi, Maiznīca Flora, Musli Graci.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu