8

2021./2022. gada ziemas sezona ir noslēgusies!

05.04.2022

Šī ziema bija bagāta - ar daudz sniegu, ar dažādām sacensībām un kolektīvu pasākumiem un pilna ar smaidīgiem un priecīgiem slēpotājiem! Šoziem esam baudījuši uz slēpēm 117 ziemas dienas! Paldies visiem mūsu foršajiem apmeklētājiem un visai Fischer Slēpošanas centrs komandai par izdevušos 2021./2022. gada ziemas sezonu!

Mums ir liels prieks, ka šogad varēja notikt visas ieplānotās sacensības. Tika aizvadīti S!-Slēpo divi posmi, S!-Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionāta četri posmi (no kuriem divi posmi pirmo reizi tika aizvadīti Pļaviņu un Priekuļu slēpošanās trasēs, kā arī tika sasniegts lielākais skolu skaits sacensību vēsturē) un tradicionālais Tautas slēpojums Sigulda 2022. Vairāki darba kolektīvi ir atpūtušies un reizē apguvuši distanču slēpošanas pamatus kopā ar mūsu lieliskajiem instruktoriem. Mūsu instruktori šajā ziemas sezonā ir ļoti daudziem maziem un lieliem slēpotājiem iemācījuši apgūt un iemīlēt šo sporta veidu!
Gribam pateikt milzīgu paldies mūsu sacensību atbalstītājiem - Fischer Sports Latvia, Vauhti Wax Tehnologies, One Way Sport,  Mangaļi, Rāmkalni, Muesli Graci, Maiznīca Flora, Dabas Laboratorija, kuri parūpējās par gardām un noderīgām balvām sacensību uzvarētājiem! Mēs to ļoti novērtējam!
Ar nepacietību gaidām, kad nokusīs sniegs, lai varam sākt skirtuļslidošanu un rollerslēpošanu. Gaidām vasaras sezonu un tās ieplānotās sacensības! Tiekamies!
x

Nosūtīt ziņu