4

Noslēdzies “S!-Velo” 2022 otrais sacensību posms

26.08.2022

Ceturtdien, 25. augustā Fisher Slēpošanas centrā tikai aizvadīts otrais šīs vasaras sacensību posms “S!-Velo” sacensību seriālā, kurā piedalījās teju 160 dalībnieki. Trasē brauca un parādīja savus spēkus gan lieli, gan mazi riteņbraucēji. Dalībnieki sacentās 22 vecuma grupās, sākot ar mazākajiem braucējiem un dipu dapu grupu līdz pat pieaugušiem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi.

Sacensības sākās ar mazākajiem SV Vikingu dipu dapu grupas startētājiem no plkst. 18:00  un tam sekoja brīvais starts no plkst. 18:30 - 19:30, kur startēja pārējie dalībnieki. 

 

Pēc otrā posma “S!-Velo” sacensībās līderi savās vecuma grupās sieviešu konkurencē bija Luīze Briede S Vikingu dipu dapu grupā, Greisa Vorsava S6 grupā, Karolaina Druka-Jaunzeme S8 grupā, Elīza Pūce S10 grupā, Katrīna Rasa S12 grupā, Ieva Jurēviča S14 grupā, Marianna Nevlere S16 grupā, Sanda Vīnberga S Open grupā, Gunta Gasūna S Meistares grupā un Diāna Jurēviča S Elite grupā.

 

Vīriešu konkurencē līderi savās vecuma grupās bija Rauls Niedings V Vikingu dipu dapu grupā, Dominiks Jākabs Jurēvičs V6 grupā, Rafaels Zariņš V8 grupā, Emīls Lācis V10 grupā, Oskars Štrauhmanis V12 grupā, Kristers Štrauhmanis V14 grupā, Aldis Čākurs V Open grupā, Aigars Lebedoks V Meistari grupā un Kristaps Ozols V Elite grupā.

 

Sacensību rezultāti pieejami šeit: https://bit.ly/2z6cbDv                              

 

Sacensību seriālu “S!-Velo” organizē SIA “Siguldas Sporta serviss” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Sacensības notiek ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

 

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu