8

Rīt, 15.februārī norisināsies “S!-Slēpo 2018” sacensību seriāla 2.posms

14.02.2018

Ceturtdien, 15.februārī Fischer Slēpošanas centrā norisināsies otrais “S!-Slēpo 2018” sacensību seriāla posms, kas notiks ar intervāla startu plkst.18.15 un grupas startēs secībā no jaunākās uz vecāko.

Nolikums

 

 

 

Pirmie trasē dosies paši mazākie sacensību dalībnieki no SV-6 un SV-8 grupām, pēc tam seniori no SV-60 grupas, tad pārējās grupas sākot no SV-10 un beidzot ar SV-50 grupu dalībniekiem. “S!-Slēpo 2018” sacensību seriāla dalībniekiem būs jāveic noteikts apļu skaits atkarībā no dalībnieku vecuma grupas. SV-6 grupai būs jāveic 200 metru aplis sešas reizes, SV-8 grupai būs jāveic 200 metru aplis astoņas reizes, SV-10, SV-12, SV-14 grupām būs jāveic 1,2 kilometru aplis piecas reizes, savukārt SV-16 līdz SV-60 grupām būs jāveic 1,2 kilometru aplis astoņas reizes.

“S!-Slēpo 2018” sacensību seriāla mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu iedzīvotāju vidū, veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī nodrošināt pilnvērtīgus gatavošanās procesus citiem nozīmīgiem slēpošanas pasākumiem un sacensībām.

Dalībnieki katrā posmā tiks vērtēti noteiktā vecuma grupās un grupas kopvērtējums tiks aprēķināts, summējot katra dalībnieka trīs labāko posmu punktu summu (obligāti jāpiedalās vismaz 3 posmos). Vienādas punktu summas gadījumā, augstāku vietu ieņem dalībnieks, kurš ir uzrādījis labāku rezultātu pēdējā posmā.

“S!-Slēpo 2018” sacensību seriāls kopumā norisināsies četros posmos Fischer Slēpošanas centrā ziemas sezonas ceturtdienu vakaros un paredzēts ikvienam distanču slēpošanas entuziastam. Atkarībā no laikapstākļiem var mainīties sacensību datumi, kā arī distances un trases garums. “S!-Slēpo 2018” sacensību seriāla 3. posms notiks 1.martā ar brīvo startu un 4.posms notiks 15.martā, kur būs jāveic sprinta distance.

Iepriekšējā pieteikšanās nākamajiem sacensību posmiem norisinās www.siguldassports.lv, reģistrējoties un aizpildot dalībnieka anketu. Reģistrējoties elektroniski, dalības maksa ir 50% mazāka un reģistrācijas process krietni ātrāks. Pieteikties sacensību seriālam var arī sacensību dienā Fischer Slēpošanas centrā no plkst.17.00. Uzrādot Siguldas novada ID karti, 10% atlaide dalības maksai.

Sacensību seriālu “S!-Slēpo 2018” organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

 

x

Nosūtīt ziņu