5

Aizvadīts pirmais „S! – Slēpo 2023“ posms

30.01.2023

Ceturtdien, 26. janvārī, Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts 2023. gada pirmais „S! – Slēpo“ sacensību seriāla posms. Treniņsacensībās startēja 130 dalībnieki un sacensību sarakstā ierindojās arī dalībnieki no Lietuvas, kā arī, piedalījās gan mazi, gan lieli slēpošanas entuziasti.

REZULTĀTI

Pirmajā posmā tika dots brīvais starts no plkst. 18.00 līdz 19.30. Treniņsacensībās dalībniekiem, atkarībā no vecuma grupas bija jāveic konkrēts apļu skaits.  Pašiem mazākajiem slēpotājiem no SV6 un SV8 grupām bija jāveic 800 m distance (2x400 m), SV10, SV12 un SV14 grupu dalībniekiem bija jāveic 1,2 km distance, SV16, SV meistari, S40 un SV50 bija jāveic 6 km (5x1,2 km) un SV juniori, SV20, SV30, V40 dalībnieki veica 8,4 km distanci (7x1,2 km). 

Šogad “S!–Slēpo 2023” katrs dalībnieks, kas būs piedalījies abos posmos, otrajā posmā saņems piemiņas medaļu par dalību, kā arī, noslēgumā visi dalībnieki piedalās loterijā.

Pirmā posma rezultāti pieejami  šeit.

„S! – Slēpo 2023“ sacensību seriāls norisinās divos posmos Fischer slēpošanas centrā ziemas sezonas ceturtdienu vakaros un paredzēti ikvienam distanču slēpošanas entuziastam. Otrais posms plānots 2. martā. Reģistrēšanās sacensībām notiek iepriekš piesakoties un apmaksājot dalību tiešsaistē. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. 

“S!–Slēpo 2023” treniņsacensību seriāls distanču slēpošanā nebūtu iespējams bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, Fischer Latvia, OneWay Sport, Vauhti  wax technologies un Rāmkalniem.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu