12

Treniņslēpojuma "S!-Slēpo 2018" 3.posma rezultāti

12.03.2018

Treniņslēpojuma 3.posmā tika dots brīvais starts no plkst.18.15 līdz 19.00, kurā bija jāveic laika kontroles braucieni. Katras vecuma grupas dalībnieki veica distanci noteiktā laika limita ietvaros. SV-6 grupai bijā jāveic 200 metru aplis līdz 10 minūtēm, SV-8 grupai līdz 15 minūtēm, SV-10, SV-12, SV-14 grupām bija jāveic 1,2 kilometru aplis līdz 30 minūtēm, savukārt SV-16 un SV-60 grupām bija jāveic 1,2 kilometru aplis līdz 60 minūtēm.

Dalībnieki katrā posmā tiks vērtēti noteiktā vecuma grupās un grupas kopvērtējums tiks aprēķināts, summējot katra dalībnieka trīs labāko posmu punktu summu (obligāti jāpiedalās vismaz 3 posmos). Vienādas punktu summas gadījumā, augstāku vietu ieņem dalībnieks, kurš ir uzrādījis augstāku rezultātu pēdējā posmā.


Pēc trešā "S!-Slēpo 2018" treniņslēpojuma posma līderi savās vecuma grupās ir Elza Radziņa un Olivers Grīnbergs SV-6 grupā, Sonora Nagle un Alvis Pivors SV-8 grupā, Keita Marcinkeviča un Rūdolfs Raudziņš SV-10 grupā, Patrīcija Buša un Tomass Randa SV-12 grupā, Sindija Turauska un Bruno Krampe SV-14 grupā, Līga Bērziņa un Jēkabs Vītols SV-16 grupā, Agrita Toma un Kristaps Kārkliņš SV-18 grupā, Ivo Deičmanis V-20 grupā, Inga Pūcīte un Mārtiņš Daļeckis SV-30 grupā, Signe Turauska un Normunds Šuksts SV-40 grupā, Aigars Bundzinieks V-50 grupā un Vilis Mednis V-60 grupā.

Kopējie sacensību rezultāti pieejami  šeit .

"S!-Slēpo 2018" treniņslēpojumi norisinās četros posmos Fischer Slēpošanas centrā ziemas sezonas ceturtdienu vakaros un paredzēti ikvienam distanču slēpošanas entuziastam. Noslēdzošais posms, kurā būs jāveic sprinta distance notiks 15.martā. Atkarībā no laikapstākļiem var mainīties treniņslēpojuma datumi, kā arī distances un trases garums.

"S!-Slēpo 2018" treniņslēpojuma mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu iedzīvotāju vidū, veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī nodrošināt pilnvērtīgus gatavošanās procesus citiem nozīmīgiem slēpošanas pasākumiem un sacensībām.


Iepriekšējā pieteikšanās nākamjaiem treniņslēpojuma posmiem norisinās www.siguldassports.lv, reģistrējoties un aizpildot dalībnieka anketu. Reģistrējoties elektroniski, dalības maksa ir 50% mazāka un reģistrācijas process krietni ātrāks. Pieteikties treniņslēpojumam var arī sacensību dienā Fischer Slēpošanas centrā. Uzrādot Siguldas novada ID karti, 10% atlaide dalības maksai.

Treniņslēpojumu S!-Slēpo 2018 organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

x

Nosūtīt ziņu