10

Šonedēļ tiekamies pirmajā “S!-Skate 2023” sacensību posmā

24.07.2023

Jau šonedēļ, 27.07., Fischer slēpošanas centrā tiekamies pirmajā “S!-Skate 2023” skrituļslidošanas sacensību posmā. "S!-Skate 2023" ir bērnu un pieaugušo skrituļslidošanas sacensības, kurās aicināts piedalīties ikviens entuziasts.

Sacensības notiek jau devīto gadu un ik gadu pulcē arvien vairāk dalībniekus.

Ikgadējās “S!-Skate 2023” skrituļslidošanas sacensības šogad notiks divos posmos, kur pirmajā posmā tiekamies jau šo ceturtdien - 27. jūlijā. Otrais sacensību posms notiks 17. augustā ar šķēršļu un veiklības distanci. Šķēršļu un veiklības vingrinājumi ir nozīmīgs elements treniņu procesā, kas palīdz apgūt skrituļslidošanas tehniku, kas šoreiz tiks pārbaudīta arī sacensību režīmā. 

Sacensībās aicināti piedalīties gan bērni, gan pieaugušie, kuri ir apguvuši skrituļslidošanas iemaņas. Dalībnieki varēs startēt vairākās skrituļslidotāju grupās, ņemot vērā vecuma un meistarības līmeni.

 

Sacensību nolikums un reģistrācija: www.siguldassports.lv/starts  

 

Paldies mūsu sacensību sadarbības partneriem un atbalstītājiem Siguldas novada pašvaldībai, Fischer Sports Latvia, One Way Sport, Vauhti, Rāmkaliem, Cido, Mangaļiem, Maiznīcai “Flora” un Herkuless.

x

Nosūtīt ziņu