8

Trešo reizi Siguldā notiks ,,SkiErg Pasaules sprints”

02.11.2018

8. un 10. novembrī Siguldā, Fischer Slēpošanas centrā notiks ,,SkiErg Pasaules sprints”. Sacensības, kurās var piedalīties ikviens interesents, sacenšoties uz speciāla distanču slēpotājiem paredzēta trenažiera ar dalībniekiem no visas pasaules.

Sacensības notiks divas dienas – 8. novembrī no plkst. 14.00 līdz 20.00 un  10.novembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00. Katrs dalībnieks iepriekš var pieteikties, sūtot e-pastu uz fsc@siguldassports.lv vai zvanot pa tālr. 29118847, un izvēlēties sev ērtāko laiku startam. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, dzimšanas gads, pilsēta, vēlamā sacensību diena un laiks, kā arī sporta klubs, ja tāds tiek pārstāvēts.

Dalībnieki tiks dalīti vīriešu un sieviešu grupās, atbilstoši vecumam. Katrs dalībnieks uz SkiErg distanču slēpošanas trenažiera veiks 1000 metru distanci, kas tiks fiksēta trenažiera datorā. Pēc sacensību beigām visu dalībnieku rezultātus apkopos un publicēs sacensību organizētājs – trenažieru ražotājs „Concept 2”. Tādējādi dalībniekiem būs iespēja salīdzināt savu veikumu gan ar sportistiem Latvijā, gan visā pasaulē. Dalībnieks drīkst startēt vairākas reizes, bet ieskaitīts tiks pēdējais sasniegtais rezultāts.

Lai arī šogad tiektos pēc izciliem rezultātiem, aicinām izmēģināt trenažierus un pilnveidot savas prasmes Fischer Slēpošanas centrā. Sacensību dienās Fischer Slēpošanas centrā būs pieejami divi SkiErg trenažieri, kas dos iespēju startēt kopā ar savu treniņu biedru, un izaicināt vienam otru.

Dalības maksa: līdz 18 gadu vecumam – 1. 50 eiro, pārējiem – 3 eiro.

Sacensību nolikums

x

Nosūtīt ziņu