8

Tika aizvadīts pēdējais “S! – Slēpo 2019” sacensību seriāla posms

15.03.2019

Ceturtdien, 14.martā Fischer Slēpošanas centrā vairāk nekā 80 dalībnieku startēja “S! - Slēpo” trešajā posmā, kas arī bija noslēdzošās šīs sezonas distanču slēpošanas sacensības Fischer Slēpošanas centrā. Visos posmos kopā piedalījās 350 dalībnieku (160 unikālie dalībnieki).

Sacensību seriāla trešajā posmā tika dots brīvais starts no 18.00 līdz 19.30, kurā bija jāveic laika kontroles braucieni atbilstoši vecuma grupai. SV-6 grupai bija jāveic 200 metru aplis līdz 10 minūtēm, SV-8 grupai līdz 15 minūtēm, SV-10 , SV-12, SV-14 grupām bija jāveic 1,2 kilometru aplis līdz 30 minūtēm, savukārt SV-16 – SV-60 grupām bija jāveic 1,2 kilometru aplis līdz 60 minūtēm.

Trešā posma rezultāti pieejami šeit. 

“S! – Slēpo 2019” sacensību seriāla mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu iedzīvotāju vidū, veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī nodrošināt pilnvērtīgus gatavošanās procesus citiem nozīmīgiem slēpošanas pasākumiem un sacensībām.

Dalībnieki katrā posmā tika vērtēti noteiktās vecuma grupās un grupas kopvērtējums tika aprēķināts, summējot katra dalībnieka divu labāko posmu punktu summu (obligāti jāpiedalās vismaz 2 posmos). Vienādas punktu summas gadījumā, augstāku vietu ieņem dalībnieks, kurš ir uzrādījis augstāku rezultātu pēdējā posmā.

Šīs sezonas “S!-Slēpo 2019” sacensību seriāla uzvarētāji savās vecuma grupās ir Marta Broka un Eduarts Juškevics SV-6 grupā, SV-8 grupās Elīna Egle un Norberts Novicāns, SV-10 grupās Milda Ozoliņa un Leo Bilāns, SV-12 grupās Keita Marcinkeviča un Bruno Bilāns, SV-14 grupās Patrīcija Buša un Tomass Randa, SV-16 grupās Estere Lācīte un Rainers Paeglis, V-juniori grupā Ronalds Lūkins, SV-20 grupās Anna Konovalova un Daniels Kārkliņš, SV-30 grupās Madara Alberte – Habermane un Edgars Kokorevičs, SV-40 grupās Signe Turauska un Māris Savickis, V-50 grupā Aigars Bundzinieks un SV-meistari grupās Anita Zālīte un Vairis Krauklis.

Starp visiem dalībniekiem tika izlozēta galvenā balva 200 eiro dāvanu karte no Fischer Latvia jaunu slēpju iegādei. Galveno balvu ieguva Dainis Spaliņš.

Sacensību seriālu “S!-Slēpo 2019” norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, biedrības A2, Fischer Latvia, Maplus slēpju smēriem, SIA “Rāmkalni Nordeco”, AS “Hanzas maiznīca”, apvienības “Dabas laboratorija”.

Foto galerija pieejama šeit.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu