8

21. jūlijā Fischer Slēpošanas centrā notiks Latvijas čempionāts MTB Olimpiskajā krosā

17.07.2019

Svētdien, 21. jūlijā, Siguldā esošajā Fischer Slēpošanas centrā notiks 2019. gada Latvijas čempionāts MTB Olimpiskajā krosā, pulcējot pašmāju labākos kalnu riteņbraucējus. Ātrākie braucēji tiks noteikti kopumā 13 vecuma un meistarības grupās.

Sigulda, pateicoties paugurainajam reljefam un sportiskajām tradīcijām, ir ļoti pateicīga vieta kalnu riteņbraukšanas sacensību rīkošanai. Pēc ilgāka pārtraukuma šajā skaistajā Vidzemes pilsētā norisināsies Latvijas čempionāts MTB Olimpiskajā krosā.

Latvijas vadošos kalnu riteņbraucējus 21. jūlijā uzņems Fischer Slēpošanas centrs, kas sportistiem piedāvās ne tikai kvalitatīvi sagatavotu trasi, bet arī apkārtējo infrastruktūru.  Jau šobrīd ikviens interesents var izbraukt čempionātu trasi, kas ir marķēta ar Fischer Slēpošanas centra zīmītēm. Lielais marķējums būs pieejams vienu nedēļu pirms sacensību sākuma.

Latvijas čempionāta ieskaite noteikta kopumā 13 vecuma grupās. Bez elites grupām ar čempionāta godalgām apbalvotas tiks arī junioru, jauniešu, zēnu, meiteņu, amatieru un senioru grupas kā vīriem, tā arī dāmām. Pilnais sacensību nolikums būs pieejams sacensību oficiālajā interneta vietnē – lrf.lv no 4. jūlija.

Pieteikšanās sacensībām interneta vietnē – lrf.lv – būs pieejama no 8. – 19. jūlijam. Dalība sacensībās būs bezmaksas. Vienīgais priekšnosacījums – derīga Latvijas Riteņbraukšanas federācijas izdota licence. Iepriekšējā gadā par Latvijas MTB Olimpiskā krosa čempionu elites grupā vīriešiem kļuva Arnis Pētersons, kamēr dāmām nepārspēta palika Katrīna Jaunslaviete – Kiprue.

Latvijas čempionātu MTB Olimpiskajā krosā šajā gadā rīko Latvijas Riteņbraukšanas federācija ar Siguldas novada pašvaldības un Fischer Slēpošanas centra atbalstu.

Informāciju sagatavoja:

Toms Markss

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs

Tālrunis: +371 26255435                                                         

Elektroniskā pasta adrese: toms@lrf.lv

x

Nosūtīt ziņu