4

“S!-Skate” un “S!-Velo” sacensībās piedalījušies teju 800 dalībnieku

17.09.2019

Fischer Slēpošanas centrā kuplā skaitā aizvadīti šīs vasaras sacensību seriāli “S!-Skate un “S!-Velo”, no kuriem “S!-Skate” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriālā kopā piedalījušies 250 dalībnieki, savukārt “S!-Velo” riteņbraukšanas sacensību seriālā kopā startējuši vairāk nekā 540 riteņbraucēji. Sacensību seriālu noslēdzošajos posmos tika apbalvoti ātrākie kopvērtējuma dalībnieki ar īpašiem kausiem un balvām no sacensību atbalstītājiem. Katru gadu šīs sacensības kļūst arvien populārākas un apmeklētākas Siguldas novada un citu novadu iedzīvotāju vidū.

“S!-Skate” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensībās un “S!-Velo” riteņbraukšanas sacensībās bija iespēja piedalīties ikvienam interesentam, kurš ir apguvis attiecīgās iemaņas. Abi sacensību seriāli piemēroti visai ģimenei – šajā sezonā jaunākajam dalībniekam bija tikai 2 gadi, kurš startēja “S!-Velo” dipu dapu grupā ar skrejriteņiem, bet pārējie attiecīgi savam vecuma vai meistarības līmenim.

Sacensību rezultāti un nolikumi pieejami www.siguldassports.lv.

Sacensību seriālu “S!-Velo” šajā sezonā organizēja SIA “Siguldas Sporta serviss”, bet “S!-Skate” sporta klubs  Apex”. Abus sacensību seriālus atbalstīja Siguldas novada pašvaldība.

x

Nosūtīt ziņu